Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/02/2018 23:11:39

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 198
23/02/2018 Endbullying torna a Ràdio Sant Feliu un cop al mes fins al juny

La lluita contra l'assetjament escolar, el bullying, torna a tenir un espai al programa 'El mirall' de Ràdio Sant Feliua les 12h, des del febrer fins al mes de juny. Serà els dilluns 5 de febrer, 5 de març, 16 d'abril, 14 de maig i 11 de juny de la mà d'endbullying. Darrere d'aquesta iniciativa hi ha Laura Trujillo i Cristina López, que van començar, amb el nom Actitut Positiva, al BIS'16, el programa de prototipat d'iniciatives d'innovació social del Baix Llobregat.

21/02/2018 Sant Feliu opta a col·laborar en el disseny d'un Observatori Intel·ligent de l'Envelliment

Sant Feliu serà una de les ciutats, com a membre de la Xarxa Innpulso (Red de Ciudades de Ciencia e Innovación), que optarà a col·laborar en el disseny i posada en funcionament d'un Observatori Intel·ligent de l'Envelliment. Aquest Observatori treballarà amb dades obertes i tècniques d'aprenentatge automàtic per desenvolupar polítiques públiques innovadores i efectives en aquesta àrea. El projecte comptarà amb la participació de 7 països més.

20/02/2018 Sant Feliu participa a la jornada LabTech4Social sobre startups amb impacte social

Sant Feliu Innova ha participat a la jornada 'Liderant l'ecosistema d'innovació amb impacte social' que ha organitzat Ship2b centrat específicament en l'entorn de les persones grans i les persones amb discapacitat. La jornada, organitzada en el marc del laboratori d'idees Tech4Social, ha debatut sobre com millorar les fórmules per millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables, de les ciutats, a partir dels ecosistemes d'innovació social.

123456789
Link to ObjectExecute action