Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/04/2018 01:19:29

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

03/07/2017
Lectures: 201
Visita de la Regidora M. Cinta Daudé a l'empresa Leoni

La Regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació M. Cinta Daudé, va visitar el divendres 30 de juny l'empresa Leoni Systems Spain, ubicada al polígon d'Armenteres de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta visita estava emmarcada en les celebracions que està realitzant l'empresa durant el 2017, per commemorar els 100 anys de la seva fundació.  

 

Leoni Systems Spain forma part del grup Leoni AG, empresa alemanya que cotitza a borsa, hi  treballen 77.000 persones a tot el món i té una facturació de 4.400 milions d'euros. Leoni dona solucions específiques per la indústria en temes de cablejat, es centra en els sectors d'automoció, aeronàutic, ferroviari i robòtica, entre altres.

En el marc d'aquestes celebracions, el passat dissabte dia 17 de juny, Leoni Systems Spain va celebrar els 100 anys de la fundació  de la seva casa matriu LEONI AG amb un acte dedicat al personal de la seu de Sant Feliu i als seus familiars, amb el lema "Cent anys, cent cares". Durant la jornada es va realitzar un aperitiu de benvinguda, la presentació d'un vídeo de la direcció i un dinar, on és va voler donar protagonisme a la diversitat cultural de Leoni, amb diferents menjars típics de diferents regions del món on té presència l'empresa. I pels  més petits es va comptar amb animació, disfresses i espectacles.

Leoni Systems Spain té a Sant Feliu de Llobregat 40 treballadors/es i aquest últim any ha augmentat la seva facturació en un 25%.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action