Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

28/01/2015 21:10:06

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Preguntes freqüents

Ruta del modernisme

Ruta del modernisme

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Contingut de la pàgina

Preguntes freqüents

1. Vull utilitzar el Trambaix per anar a Sant Feliu. Com puc arribar a l’inici de la ruta?

Quan baixeu del Trambaix a l’estació “Sant Feliu/Consell Comarcal”, podreu utilitzar el servei de bus urbà o anar caminant (7 minuts) fins al punt d'auto-informació per l’itinerari accesible recomanat.

Heu de desplaçar-vos uns 100 metres per l'avinguda Montejurra en direcció al centre de la ciutat, i tombar a la dreta per agafar el carrer Mossèn Jacint Verdaguer. Un cop al carrer, haureu de tombar a l'esquerra pel carrer Joan Maragall fins la cruïlla amb el carrer Verge de la Mercè, on haureu de tombar a la dreta. A uns 200 metres trobareu la seu de La Unió Coral, que és el punt d'auto-informació de la ruta. La Unió Coral disposa de servei de cafeteria i restaurant i es troba a 100 metres de la plaça de l'Estació, el primer punt d'interès de la ruta.

Podeu veure l’itinerari en aquest mapa o a Google Maps (l'Ajuntament de Sant Feliu no es fa responsable del contingut de llocs web de tercers).

Mapa de l'itinerari des de la parada del Trambaix fins a l'inici de la Ruta.  

 

2. Com puc descarregar les locucions per Internet?

És molt fàcil: només hauràs d’accedir a la pàgina de descàrregues i fer clic a l’enllaç que correspongui a la llengua en la qual el vulguis escoltar. Hauràs d’omplir un petit formulari amb el teu nom i la teva adreça de correu electrònic, i llavors el sistema et permetrà descarregar el fitxer sonor. Segons la configuració del teu navegador d’Internet, podràs escollir la carpeta de destinació on es descarregarà aquest fitxer.

 

3. Ja he descarregat les locucions al meu ordinador. I ara què?

Per tal d'escoltar les locucions in situ, les pots traslladar a un dispositiu mòbil amb capacitat per reproduïr fitxers mp3. Ho pots fer mitjançant un cable de dades USB, com quan carregues el teu reproductor de música.

 

4. He de descarregar les locucions una a una?

No, les pots descarregar totes alhora en un fitxer comprimit. Només has d'accedir a la pàgina de descàrregues, i escollir si vols descarregar-les de manera individual, o fer-ho en un fitxer amb totes les locucions. Un cop descarregades, les hauràs de descomprimir. Si no tens cap programari d'aquest tipus, en pots descarregar un de manera gratuïta a la següent adreça: http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:7-Zip

 

5. Té algun cost descarregar les locucions per Internet?

La descàrrega és gratuïta, tot i que hauràs de tenir una connexió a Internet, amb els preus reflexats al contracte vigent amb la teva operadora.

 

6. Com puc descarregar les locucions al meu dispositiu mòbil?

Pots descarregar els fitxers des del portal WAP de descàrregues, mitjançant 2 modalitats:

 • Mitjançant el sistema SMS WAP-Push: hauràs d’enviar un SMS al 215010 amb el codi corresponent a la locució que vols descarregar. Immediatament rebràs un SMS WAP-Push que iniciarà automàticament el navegador del teu dispositiu mòbil i el dirigirà cap a l’adreça on es troba la locució que vols descarregar.

 

7. Com puc saber si el meu dispositiu mòbil pot descarregar les locucions des del portal WAP?

Hauràs de comprovar que el teu dispositiu mòbil compleix els requisits següents:

 • Està configurat per a la navegació WAP i té el servei WAP activat (consulta amb la teva operadora de telefonia) .
 • Pot reproduir fitxers mp3 (consulta el manual d’instruccions del teu dispositiu mòbil).
 • Té espai suficient en memòria per emmagatzemar els fitxers mp3 (cada locució ocuparà aproximadament uns 200 Kb).

 

8. Com puc saber si el meu dispositiu mòbil pot descarregar les locucions des del portal WAP amb el sistema SMS WAP-Push?

A més dels requisits reflexats al punt 7, hauràs de comprovar que el teu dispositiu mòbil està configurat per utilitzar el sistema WAP-Push (consulta amb la teva operadora de telefonia).

 

9. Descàrrega via SMS WAP-PUSH pas a pas

Un cop ens hem assegurat que el nostre dispositiu és compatible amb el sistema i està ben configurat, podem començar el procés de descàrrega:

 • Primer pas:

Envieu un missatge (SMS) al 215010 amb el text que correspongui al punt de la ruta que vulgueu descarregar. Podeu consultar els codis de descàrrega en  la pàgina de descàrregues. Recordeu que si envieu el SMS des d’un telèfon corporatiu haureu de marcar el 0 abans (0215010).

 • Segon pas:

Tot seguit rebreu un altre SMS al vostre mòbil. És l’anomenat SMS WAP-Push, que us permetrà accedir a la descàrrega sense coneixements de navegació WAP. Dins d’aquest SMS hem de veure una adreça tipus http://....

 • Tercer pas:

A continuació hem de fer clic en aquesta adreça tipus http://... (normalment ja estarà remarcada, així que només haurem de fer clic al botó principal del nostre mòbil, marcat com “d’acord”, “endavant”, “enter”, “recuperar adreça”…).

 • Quart pas:

Automàticament es mostrarà en pantalla com s’inicia la connexió al servei de dades del vostre operador de telefonia (es recomana que us informeu de les tarifes que us aplicarà el vostre operador).

 • Cinquè pas:

El vostre dispositiu us demanarà confirmació per començar la descàrrega de la locució. Accepteu la descàrrega.

 • Sisè pas:

Començarà la descàrrega del fitxer sonor. En pocs segons finalitzarà la descàrrega.

 • Setè pas:

Un cop finalitzada, el vostre dispositiu us demanarà si voleu desar la locució en memòria. Si la voleu conservar, accepteu.

 

10. Quant em costarà descarregar les locucions des del portal WAP?

Si accedeixes al portal www.santfeliu.cat/wap/ruta des del teu navegador mòbil, el teu operador de telefonia mòbil aplicarà la tarifa de transmissió de dades que marqui el pla de preus que tinguis contractat. Et recomanem que utilitzis la connexió GPRS (o 3G si el teu dispositiu ho permet), i que consultis la teva operadora de telefonia sobre el pla de preus que aplica a les teves connexions de dades. Recomanem una tarifa plana de transmissió de dades.

Si descarregues les locucions mitjançant el sistema SMS WAP-Push, cada SMS enviat et costarà 0,15 € + IVA (1 SMS per locució). Independentment d’aquest cost, al accedir automàticament al portal WAP el teu operador de telefonia mòbil aplicarà la tarifa de transmissió de dades que marqui el pla de preus que tinguis contractat. Et recomanem que utilitzis la connexió GPRS (o 3G si el teu dispositiu ho permet), i que consultis la teva operadora de telefonia sobre el pla de preus que aplica a les teves connexions de dades. Recomanem una tarifa plana de transmissió de dades.

 

Anar a l'índex