Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/04/2018 14:42:17

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/04/2017
Lectures: 794
El 22 d'abril tindrà lloc el II festival solidari "Tenim fam!" per recollir aliments per a les famílies sense recursos

El Casal de la Gent Gran serà l'escenari on es celebrarà el proper dissabte 22 d'abril la segona edició del festival solidari "Tenim fam!", el qual té per objectiu la recollida de menjar per a les famílies més necessitades de Sant Feliu. L'esdeveniment, impulsat pel santfeliuenc Antonio Caballero, s'iniciarà a les 11 del matí i inclourà prop d'una quinzena d'actuacions de grups, entitats i persones a títol individual que participen gratuïtament per col·laborar en aquesta iniciativa solidària. L'entrada serà gratuïta per a tothom que porti algun producte alimentari, com ara arròs, pasta, llegum, sucre, cacau o ampolles d'oli o llet, entre d'altres.

Per l'escenari del Casal de la Gent Gran passaran la Banda Simfònica Ciutat de les Roses de Sant Feliu, els membres del grup Amalgama Musical i del taller d'havaneres del Casal de la Gent Gran, així com els quadres de ball de la Peña Luis de Córdoba. Alhora, també aportaran el seu granet de sorra en aquesta iniciativa solidària els poetes Marta Pérez, Joan Opí i Alexandra i Roger, així com els ballarins Alejandro i Noemí, campions d'Espanya i Europa de balls de saló. El programa inclou també l'actuació del tenor Carlos Muñoz i la soprano Alina, així com del rumbero "Ju" i Loli Soria, el grup Rumbers-Los Sobraos, Yane, participant de Got Talent Espanya, Erox Magic i Dany Galera. 

L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament i una vintena de col·lectius entre els quals hi ha comerços, entitats i organitzacions vinculades a la ciutat. 

Documents relacionats:
Tenim fam 2017
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action