Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/04/2018 21:24:14

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

19/04/2017
Lectures: 557
Sant Feliu revalida per quart any el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència del web municipal

L'Ajuntament de Sant Feliu ha rebut aquest dimecres, 19 d'abril, per quart any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua els webs municipals. L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i el regidor de Tecnologies i Sistemes d'Informació, Josep Maria Rañé, han rebut el guardó en un acte celebrat a l'edifici del Rectorat del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. La d'aquest 2017 ha estat la quarta edició del Segell InfoParticipa que premia els ajuntaments, així com les pàgines web dels consells comarcals. 

En el cas de Sant Feliu, el web municipal ha rebut una alta puntuació per rebre el segell, però en aquesta ocasió no ha complert el 100% dels indicadors avaluats, a diferència de l'any passat en què sí els va complir.

Els aspectes avaluats giren al voltant de cinc àrees que inclouen qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen. 

El Mapa InfoParticipa és una eina impulsada pel LPCCP de la UAB l'any 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.  

A l'acte de lliurament dels segells Infoparticipa han participat Victòria Camps, presidenta del Consell Certificador; Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat; i Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona. Prèviament al lliurament, Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i consultor política ha fet una conferència sobre transparència. També ha intervingut Amparo Moreno Sardà, directora del LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action