Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/02/2018 03:00:01

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/07/2017
Lectures: 1861
La inauguració de la zona jove i esportiva de Mas Lluí serà el 21 de juliol

El divendres 21 de juliol, a les 19 h, tindrà lloc al passeig de Comte de Vilardaga núm. 146 la inauguració de la zona jove i esportiva del barri de Mas Lluí. Es tracta d'un terreny de 5.600 m2 davant del parc d'Europa, que connecta el passeig del Comte de Vilardaga i el carrer de Roses. S'ha convertit en un espai de qualitat per als veïns i veïnes de Mas Lluí i de la ciutat. En el marc de l'acte inaugural hi haurà una exhibició de barres, tallers i obsequis per a les persones assistents. La inauguració estava prevista inicialment pel divendres 14, però per retards en l'execució de les obres, es posposa una setmana.

L'espai disposa d'una zona que convida a la pràctica esportiva del workout, (moviment que es basa en l'entrenament al carrer) a partir de ponts i altres elements per fer salts i piruetes. També s'han habilitat camins per fer a peu, corrent o amb bicicleta. A més, s'han instal·lat carregadors solars per als aparells de telefonia mòbil en una zona d'estada.

Amb la posada en marxa d'aquesta zona, on resta pendent la plantació de plantes arbustives i gespa, que es farà una vegada passi la calor de l'estiu, es completa un nou espai d'equipaments al barri de Mas Llui.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action