Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

16/12/2017 21:44:01

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

09/10/2017
Lectures: 313
Obertes les inscripcions per a la 6a cursa popular La Sansi

Ja s'han obert les inscripcions per participar a la 6a edició dels 5 i 10 km de Sant Feliu de Llobregat "Ciutat de les Roses", una cursa organitzada per l'Ajuntament de Sant Feliu i el Club Atletisme La Sansi que se celebrarà el diumenge 29 d'octubre, a les 11 h.

Amb una previsió de 1.300 participants, el circuit passarà pel centre de la ciutat, amb sortida i arribada a la pista d'atletisme de Les Grases.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.lasansisantfeliu.com, on a més s'hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells, entre d'altres.

La competició s'iniciarà a les 10 h, a la pista d'atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindran lloc les proves absolutes de 5 i 10 km. Es premiaran els tres primers atletes de cada categoria. També rebran premi el més jove i el més veterà de cada cursa. A més, totes les persones que triïn l'opció en fer la inscripció rebran una bossa amb diversos obsequis dels esponsors i una samarreta tècnica. Els atletes participaran en un sorteig amb el número de dorsal i disposaran de tren gratuït, guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida i algunes sorpreses.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action