Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 01:28:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/04/2018
Lectures: 1469
Del 18 al 25 d'abril jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

Les escoles bressol municipals duran a terme durant els dies 18,19, 24 i 25 d'abril les sessions de portes obertes a les famílies. Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer aquests espais adreçats als infants d'entre 0 i 3 anys per ajudar les famílies a decidir millor a quin centre els agradaria inscriure els seus fills o filles.

Totes les jornades de portes obertes es fan entre setmana, a diferencia de l'any passat que es van realitzar en dissabte. L'horari de la visita és de 17.30 a 19.30 h. Les sessions són molt dinàmiques i disteses i inclouen la projecció de vídeos per conèixer el dia a dia dels infants en aquests centres. Alhora, la jornada inclou la visita de les instal·lacions i dels diferents espais de cada escola bressol. El calendari de les jornades de portes obertes és el següent:

  • Escola bressol Ginesta (c/ Jacint Rius, 1-3): dimecres 18 d'abril
  • Escola bressol Tambor (c/ Jaume Ribas, 31-33): dijous 19 d'abril
  • Escola bressol Fàbregas (ctra. Sànson, 17): dimarts 24 d'abril
  • Escola bressol Patufet (riera de Pahissa, 30-32): dimecres 25 d'abril

Tarifació social

Les quotes mensuals del serveis bàsics d'educació i menjador de les escoles bressol municipals s'han fixat per sisè any consecutiu segons criteris de tarifació social, per adequar els imports al nivell de renda i al nombre de persones de cada nucli familiar. Els imports de les quotes es poden consultar a www.santfeliu.cat/tarifaciosocial.

Més informació: www.santfeliu.cat/educacio.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar