Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 00:58:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

11/04/2018
Lectures: 1617
Inauguració del nou centre CO-Innova Sant Feliu

El proper dijous 19 d'abril tindrà lloc la inauguració del nou Centre Demostrador de Creació i Innovació Social i Tecnològica de Sant Feliu. L'espai CO-Innova Sant Feliu, ubicat a la Torre del Roser, aglutinarà la creació i la innovació tant social com tecnològica de la ciutat. Serà un espai de co-treball per treballar per projectes, amb assessoraments creuats, mentoratges i networking. El nou centre suposa un salt qualitatiu en molts aspectes que ja es portaven a terme a Sant Feliu des de fa anys i també és una aposta per integrar serveis i facilitar-ne l'accés de la ciutadania.

Amb motiu de la inauguració del nou centre es realitzarà una jornada de presentació dels espais, dels projectes que nodreixen Sant Feliu Innova i dels agents implicats, institucions, partners, ex participants d'edicions anteriors i futurs col·laboradors. Al matí es signarà el conveni de col·laboració entre Aigües de Barcelona i l'Ajuntament per a desenvolupar la 'Sant Feliu Maker League 2018'. Aquesta iniciativa permetrà l'impuls del desenvolupament de propostes per part d'emprenedors i emprenedores santfeliuencs amb un perfil 'maker', és a dir, aquells que creen solucions inèdites amb tecnologies com la robòtica, l'open source' o la impressió 3D, entre d'altres.

En el marc de l'acte també es farà la inauguració oficial del Programa Yuzz Explorer d'enguany, la cloenda del Bis'17 i una mostra local d'emprenedoria jove i tecnològica representativa dels projectes i l'ecosistema emprenedor de Sant Feliu Innova.


De Sant Feliu Innova a CO-Innova Sant Feliu

Algunes de les activitats que es desenvoluparan a la Torre del Roser, seu de CO-Innova Sant Feliu, s'han estat treballant durant aquests últims anys. Es tracta d'activitats educatives en innovació i creativitat amb els centres d'ensenyament de sant Feliu, la formació tecnològica genèrica a través del Punt TIC i l'acompanyament i capacitació en emprenedoria centrada en dos programes específics: l'Explorer/YUZZ, per a joves amb talent i una idea de base TIC; i el BIS, per a projectes del Baix Llobregat socialment innovadors i compromesos.

Més informació

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar