Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 01:04:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

16/04/2018
Lectures: 3081
La línia de bus L52 amplia el seu recorregut

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha presentat dilluns 16 la millora de la línia L52 que allarga el seu recorregut. El bus, que fins ara connectava l'Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu fins a la plaça Pere Dot, arribarà ara fins el barri de Mas Lluí entre Sant Just Desvern i Sant Feliu, i es millorarà la regularitat del servei.

La presentació s'ha realitzat dilluns al matí al barri de Mas Lluí en un acte al que han assistit l'alcalde Jordi San José i el regidor de mobilitat de l'Ajuntament Josep Maria Rañé, així com el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB Antoni Poveda i l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà.

L'ampliació de la línia, que es farà efectiva a partir del dimarts 17 d'abril, facilitarà la connexió als veïns del barri de Mas Lluí amb el Tramvia a Consell Comarcal, Sant Joan Despí, Cornellà i Hospitalet de Llobregat. Entre d'altres millores del servei també s'ha anunciat la incorporació d'un vehicle més a la flota actual. Concretament, la freqüència de pas d'aquesta línia és de 20 minuts en feiners i de 30 en dissabtes i festius.

Documents relacionats:
Horaris i recorregut L52
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar