Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2020 14:59:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

02/07/2019
Lectures: 865
Talent artístic i musical a la Mostra TransArt i al Cicle de Músics al Palau

Un estiu més, Sant Feliu acull una nova edició de la Mostra TransArt d'art jove i del Cicle Músics als jardins del Palau. Com en anteriors edicions, les dues propostes van de la mà i incorporen activitats paral·leles com exposicions i recitals, amb la voluntat d'oferir al públic un paquet escènic i cultural d'allò més complert.

La VIII Mostra TransArt s'inaugura el proper divendres 5 de juliol, a les 18 h, a la plaça de la Vila i posteriorment, a les 19 h, al Palau Falguera. Restarà oberta fins al 24 de juliol. Enguany la mostra aplega les obres de diversos artistes que exposen els seus treballs en les diferents sales del Palau Falguera.

A part de l'espai d'exposicions, on hi ha obres d'estils diferents, en el marc del TransArt 2019 se celebraran tres recitals al Casal de Joves. Dimecres 10 de juliol Noemí Morral i Montse Morral oferiran, a les 19 h, l'actuació 'MARIART. Recuperar l'essència des de l'art i la natura'. El següent recital, amb el títol 'Luz and Love. Poesia i música per viatjar a la lluna' anirà a càrrec de Júlia Bel, que l'interpretarà dimecres 17 també a les 19 h. El darrer recital serà 'Slam poètic', que dimecres 24 oferiran Crisal Rodríguez, Domenikus i Pablowaki, i inclourà un concert amb Dino Ratso.

La programació de la VIII Mostra TransArt d'art jove es complementarà amb un vermut poètic dissabte 13 a la terrassa de l'Ateneu acompanyat d'un concert de jazz, i un concert de folk per a dijous 18 a la Sala Els Pagesos.

Tot i que la Mostra TransArt va néixer a la dècada dels 90, va ser l'any 2013 quan l'Ajuntament va apostar fort per recuperar aquest esdeveniment cultural després d'un període d'inactivitat. L'objectiu és convertir l'exposició en un espai de referència en la divulgació i la promoció dels artistes novells.

El talent musical vinculat al territori, a escena

Els jardins del Palau Falguera seran l'escenari de diferents concerts entre el 5 i el 20 de juliol, organitzats en el marc del VIII Cicle Músics als jardins del Palau. El gruix de les actuacions anirà a càrrec de grups que en la majoria dels casos tenen alguna vinculació a la ciutat de Sant Feliu com El pèsol ferèstec + Espaldamaceta (folk i pop-autor, 5 de juliol), Nativos en Alaska, Marialluïsa i Ran Ran Ran (rock/pop/indie, 6 de juliol), Nagore + Les Foulards Rouges (soul/pop/swingjazz, 7 de juliol), Doble Pletina + Rombo (pop/indie, 12 de juliol), Atenea Quartet + Amor fino (clàssica/òpera, 13 de juliol), Carlos Cros + Peinga Rayo y las Aeromozas (pop/indie), o Mostaza Gálvez + Síbaris (pop/electrònica), que tancaran la vuitena edició d'aquest cicle.

Es pot consultar la programació en el fullet que acompanya aquesta notícia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar