Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2020 15:33:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/09/2019
Lectures: 791
L'ofrena floral d'institucions i entitats, acte central de la Diada a Sant Feliu

Sant Feliu celebrarà un any més la Diada Nacional de Catalunya amb diferents activitats commemoratives. Tot i que el gruix dels actes es concentra el dimecres 11 de setembre, en els dies anteriors hi ha alguns esdeveniments organitzats per entitats de la ciutat amb motiu de l'efemèride.

L'ofrena floral, acte central de la Diada        

L'acte institucional es farà dimecres 11, a les 12 h, al passeig de l'Onze de Setembre, davant del monument commemoratiu realitzat per l'artista local Lluís Sans. L'acte consistirà en una ofrena floral on participaran grups polítics, entitats i altres col·lectius de la ciutat.

Les activitats de caire més festiu continuaran a les 19 h amb sardanes a la plaça de la Vila, a càrrec de la Cobla Rambles i, a les 21 h, amb el repic de campanes a la Catedral de Sant Llorenç.

Activitats prèvies

L'Ateneu Santfeliuenc, amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, proposa de nou enguany un concert per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Serà el diumenge 8 de setembre, a partir de les 20.15 h, a les terrasses del Palau Falguera i actuarà la ContraBaix Big Band amb el Cor 685 de l'Ateneu i la Polifònica Joia d'Alella, que oferiran els temes del seu projecte conjunt "Funky Jazz". Just abans, a les 20 h, tindran lloc els parlaments, a l'auditori del Palau. Prèviament, a les 19 h, hi haurà el concert de The Lindy Hoppers Band, també a les terrasses del Palau Falguera. 

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar