Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 05:52:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/06/2020
Lectures: 1540
El 22 de juny s'obren les preinscripcions a l'Escola Municipal de Música

El proper dilluns, 22 de juny, comença el procés de preinscripcions per al nou alumnat a l'Escola Municipal de Música. L'oferta formativa és oberta a tothom, a partir dels tres anys, sense limitació de nivell. Podeu consultar informació sobre l'escola a www.santfeliu.cat/escolademusica.

Les persones que volen accedir als ensenyaments per al curs 2020-2021 han de fer la preinscripció per internet, del 22 de juny al 3 de juliol, mitjançant el tràmit en línia que trobareu en aquesta pàgina.

En el cas que no sigui possible fer la preinscripció de manera telemàtica, es podrà fer presencialment amb cita prèvia de l'1 al 3 de juliol, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Aquesta cita prèvia es pot demanar a partir del dia 25 de juny mitjançant el tràmit en línia de sol·licitud de cita prèvia o trucant al telèfon 936 858 001.

Calendari del procés de preinscripció i matriculació per al curs 2020-2021*

  • Del 22 de juny al 3 de juliol: preinscripció per internet.
  • Del 25 de juny al 3 de juliol: petició de cita prèvia per preinscripcions presencials excepcionals.
  • De l'1 al 3 de juliol (OAC): preinscripcions presencials, únicament en el cas que no es pugui fer la preinscripció de manera telemàtica.
  • 7 de juliol: publicació llistes provisionals baremades.
  • 8 i 9 de juliol: reclamacions (via instància).
  • 13 de juliol (12 h): sorteig número de tall en streaming.
  • 16 de juliol: publicació llistes definitives amb assignació de places i instrument.
  • Del 17 al 22 de juliol: matrícula nou alumnat (online).

* Tant l'oferta de places com la matriculació resten condicionades a l'evolució de la situació d'excepcionalitat ocasionada per la COVID-19 i a les indicacions que es rebin per part de les autoritats educatives i sanitàries.
 

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu, amb seu al Palau Falguera, fa més de trenta anys que es dedica a la pedagogia posant l'educació musical a l'abast de la ciutadania. L'objectiu principal és facilitar les eines bàsiques per tal que l'alumnat desenvolupi l'autonomia necessària per gaudir amb la música tant a nivell amateur com professional.

La pràctica musical col·lectiva (bandes, corals, orquestres, combos,...) és l'eix vertebrador dels diferents programes que ofereix l'escola perquè ajuda al creixement personal, fomenta valors i facilita els espais expressius. Aquest aprenentatge es completa amb el llenguatge musical i l'instrument en grup. Des de l'Escola es potencia la participació de les agrupacions musicals en les activitats de ciutat així com la seva vinculació amb el territori i la integració a l'entorn sociocultural. El centre està reconegut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i actualment compta amb més de cinc-cents alumnes.

L'Ajuntament de Sant Feliu aplica la tarifació social per a la determinació dels preus públics de l'oferta educativa bàsica de l'Escola de Música, per garantir l'accés de la ciutadania a aquest serveis seguint criteris d'equitat i igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, per establir el preu dels serveis de l'oferta educativa bàsica es fa un càlcul individual per a cada família en funció de la seva capacitat econòmica i el nombre de membres del seu nucli familiar.

Per a més informació:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior