Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2021 04:14:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

06/08/2020
Lectures: 1320
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona informa a la Junta de Portaveus sobre la incidència de la Covid-19 a Sant Feliu

L'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, ha rebut aquest matí al delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, amb l'objectiu de conèixer de primera mà l'evolució de la pandèmia al municipi així com per valorar les mesures de contenció que s'han adoptat i els procediments a seguir en funció de l'estat de les xifres. A la reunió, que s'ha realitzat a petició del consistori i que s'ha celebrat en format mixt (presencialment a la Sala de Plens de l'Ajuntament i també de manera telemàtica), hi han assistit membres del govern municipal i representants de tots els grups municipals al consistori.

Els i les assistents han tractat temes relacionats principalment amb la incidència del coronavirus a Sant Feliu. Fernández ha confirmat, des de la prudència, una certa desacceleració del creixement del virus, atenent a la tendència a la baixa dels índex de transmissió que apunten els informes diaris del Departament de Salut. També ha informat sobre les diferents fases i mesures de prevenció que es plantegen des de la Generalitat, i que es podrien prendre en funció de l'evolució de la pandèmia, tot assenyalant que ara el major nombre de contagis es produeix en l'entorn familiar i en moments relacionats amb l'oci.

Per la seva banda, l'alcaldessa i la resta d'integrants de la Junta de Portaveus han agraït l'actualització tot insistint en la importància del traspàs d'informació i la coordinació entre administracions per tal que les mesures adoptades esdevinguin eficaces per contenir l'evolució de la Covid-19 a Sant Feliu. En aquest sentit, i com a conclusió comuna, s'ha posant de manifest la importància de recordar a la ciutadania la necessitat de seguir estrictament la normativa i recomanacions de Salut Pública per aconseguir tallar la cadena de transmissió i l'evolució del virus.
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior