Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/02/2018 09:14:55

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

25/05/2016
Lectures: 1379
Es constitueix el Consell Municipal de Cultura

El Consell Municipal de Cultura de Sant Feliu, òrgan consultiu que es renova coincidint amb el canvi de mandat, es va constituir aquest dilluns, 23 de maig, a la sala Menjador del Palau Falguera.

En la sessió ordinària del Plenari del Consell també es van tractar les normes i objectius del Consell, els programes culturals gestionats pel Departament de Cultura i el pressupost de 2016, així com les comissions de seguiment del Pla Estratègic de Cultura i la creació de comissions de treball i de participació del Consell per al seguiment de temes que es consideren d'interès.

El Consell Municipal de Cultura de Sant Feliu està presidit per l'alcalde de la ciutat, Jordi San José, i té com a vicepresident el tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura, Manel Martínez. Entre la resta de membres del Consell figuren representants dels diferents grups polítics municipals, tècnics del Departament de Cultura, així com membres de prop d'una trentena d'entitats culturals de la ciutat.

El Ple de l'Ajuntament va acordar crear el Consell Municipal de Cultura l'any 1998 i va aprovar el seu reglament de funcionament amb la voluntat de contribuir a la canalització de la participació de la ciutadania i de tots els sectors vinculats a l'associacionisme cultural local en els assumptes culturals de la ciutat.

El plenari del Consell de Cultura es reunirà un mínim d'un cop l'any.

 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action