Festes de Primavera

24/04/2018 23:01:17

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

BAN

A fi d’evitar possibles danys a persones i materials durant el desenvolupament d’aquests actes, aquesta alcaldia fa una crida a la col·laboració i a la cooperació ciutadanes, alhora que fa avinent als veïns i veïnes d’aquesta ciutat que s’han d’adoptar les mesures de seguretat que es detallen a continuació i adverteix que l’Ajuntament no es farà responsable dels danys que es produeixin si no s’adopten aquestes mesures.

1. Es tracta d’un espectacle, no d’una competició. No entorpiu en cap moment la marxa ni les evolucions dels diables. Seguiu en tot moment les indicacions de les persones integrants del grup de foc i dels serveis d’ordre públic. Respecteu les edats. Qui no vulgui ser cremat, que s’ho miri de lluny. No s’envairà l’espai on el grup de foc faci la seva actuació ni s’agafarà o destorbarà cap dels seus membres. Es recomana tothom que vulgui participar-hi que porti roba vella de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, ulleres protectores, barret i mocador per al coll per tal de protegir-se de cremades. Porteu un calçat adequat (esportiu, etc.) i tancat. Als carrers per on passa el Correfoc es mantindran les portes i les finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits amb cartrons i altres mitjans, tendals recollits i no es tindrà roba estesa o altres elements que puguin encendre’s. Tampoc es col·locarà cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuació o el pas fluid de la gent (testos, taules, cadires, etc.). No s’encendrà foc ni es fumarà a prop de les bosses o contenidors del material pirotècnic. No es llençarà aigua fins que no s’hagi acabat l’actuació (ja que la pólvora mullada pot tenir efectes imprevisibles).

2. Es prohibeix l’aparcament de vehicles en els carrers del recorregut del Correfoc. L’Ajuntament senyalitzarà oportunament els carrers afectats. Els vehicles que incompleixin aquesta prohibició d’aparcament seran retirats per la grua municipal.

3. Els ciutadans i ciutadanes que desitgin participar en el Correfoc han de ser conscients que el desenvolupament normal d’aquest acte comporta uns riscos que assumeixen ells mateixos pel fet de participar-hi, com poden ser les cremades a les peces de vestir i d’altres. L’organització aconsella que no participin en el correfoc les persones que no puguin complir aquestes mesures de seguretat

Jordi San José
L'alcalde

Link to ObjectExecute action