Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/11/2017 10:51:03

Idioma

Identificació

Inici

Menú superior

Menú principal

Culturals

Equipaments

Equipaments

Culturals

Culturals

Contingut de la pàgina

Identificació
Centre Cívic Les Tovalloles

El Centre Cívic Les Tovalloles suposa la culminació d'una de les actuacions més importants del Projecte d'Intervenció Integral als barris de la Salut i Can Calders que es va iniciar l'any 2006.

És un equipament cultural multifuncional i intergeneracional que serveix de punt de trobada dels veïns i veïnes i de les entitats dels barris de La Salut i Can Calders. Un espai que potencia els vincles socials a través d'activitats de difusió cultural, cursos de formació o altres propostes de foment de la creació i d'educació en el lleure.

Serveis i usos:

Disposa de leds per a la seva major eficiència lumínica, baix consum energètic i per l'estalvi econòmic que suposen.  

És un edifici adaptat i accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Servei Local de Català i Centre de Normalització Lingüística: Ofereixen cursos de català i serveis d'assessorament lingüístic.

Espais per a joves i infants: El Club d'Esplai Diversitat Lúdica compta amb aules taller per fer la seva activitat d'educació en el lleure. El porxo exterior permet fer activitats a l'aire lliure.

Espais per a entitats: Diverses associacions dels barris de La Salut i Can Calders comparteixen dues sales de reunions i les dues sales d'entitats que hi ha a la planta baixa.

Noves tecnologies: Té una aula dotada amb equipament informàtic per a la realització d’activitats en l’àmbit de la tecnologia i la innovació. Wi-fi gratuït a tot l'edifici i en els espais exteriors.

Gent gran: Disposa d’un espai de trobada amb taules i cadires per al descans, la lectura o la realització de tallers i altres activitats.

Sala d’actes: Amb una capacitat per a 250 persones possibilita la celebració de tota mena d’esdeveniments oberts a la ciutadania. És un espai polivalent i flexible, que es pot subdividir en zones de menor mida.

Aules d’estudi: Servei perquè els i les estudiants tinguin un espai on estudiar o fer treballs.

Cessió d’espais: L’equipament compta amb sales que es lloguen a entitats o particulars.

Autoservei de cafeteria.

Situació
descandmap
Ra. Salut 0007 BX (SANT FELIU DE LLOBREGAT)
Galeria d'imatges
Vídeo
Vídeo model 3D
Link to ObjectExecute action