Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/12/2017 07:22:18

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Educació i formació

Directori de Serveis

Directori de Serveis

Educació i formació

Educació i formació

Contingut de la pàgina

Dades informatives
Escola Municipal de Música

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu ofereix un ensenyament de qualitat basat en la motivació a través de la pràctica artística. Està oberta a totes les edats i a tots els estils de música i fomenta l'aprenentatge musical de manera creativa.

L’oferta formativa és oberta a tothom (a partir dels tres anys) sense limitació de nivell. Es poden estudiar diferents especialitats d’instrumentals i d’estils.

La pràctica musical col·lectiva (bandes, corals, orquestres, combos,...) és l’eix vertebrador dels diferents programes que ofereix l’escola perquè ajuda al creixement personal i facilita els espais expressius. Aquest aprenentatge es completa amb el llenguatge musical i l’instrument en grup. 

Des de l’Escola es potencia la participació de les agrupacions musicals en les activitats de ciutat així com la seva vinculació amb el territori i la integració a l’entorn sociocultural.

El centre està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya  i actualment compta amb més de 450 alumnes.

Calendaris i horaris referents al curs 2015 - 2016 

Els horaris dels alumnes s'estipulen en funció del curs i instrument escollit.

936858006
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Podreu trobar la informació referent al procés de preinscripció i matrícula, tant de l'alumnat actual, com d'aquelles persones que vulguin accedir a l'Escola, a través de l'enllaç següent.

Més informació:

Des del curs 2014-2015, l’Ajuntament aplica la tarifació social a diferents serveis de l’Escola municipal de música per permetre l’accés de la ciutadania a aquest servei en igualtat d’oportunitats i de forma més equitativa i justa socialment. Per aquest motiu els imports mensuals de l’oferta educativa bàsica es determinen segons el nivell d’ingressos i el nombre de persones del nucli familiar.

Llocs on es realitza
iconrelCase.title
>
Link to ObjectExecute action