Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/02/2018 12:38:07

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Esports

Directori de Serveis - Esports

Dades informatives
Piscina Municipal de l'Escorxador

La Piscina Municipal de l'Escorxador ofereix un servei de bany obert a tothom durant els mesos d'estiu i fins a la primera setmana de setembre. La piscina disposa de dos vasos d'aigua, vestidors, servei de bar i zona de picnic. 

Temporada d'estiu 2017:

  • Calendari:  dies 10 i 11 de juny i del 16 de juny al 3 de setembre de 2017.
  • Horaris:
    • De dilluns a diumenge, d’11 a 20 h.
    • Nits a l'Escorxador: divendres i dissabtes de juliol i d'agost de 21 a 23 h. Preu entrada: 2,20 €. Venda d'entrada: el mateix divendres o dissabte de 17 a 23 h (no són vàlids ni els abonaments ni l'entrada diürna de divendres o dissabte).

Novetats en les tarifes per a la temporada 2017

  • Aquest estiu, per primer cop, s’aplica la tarifació social als abonaments de la Piscina de l’Escorxador. Fins ara, hi havia diferents modalitats d’abonaments mensuals i de temporada en funció de l’edat i dels membres de la família, i ara, només n’hi haurà un de cada tipus. Els preus s’han establert en 4 trams atenent al nivell de renda familiar i al nombre de persones de cada família. En el ple de maig es van aprovar unes correccions respecte els preus aprovats inicialment al ple d’abril. En concret es va establir un descompte addicional per a nuclis familiars amb 3 o més abonaments de fins al 30% per cada abonament.
  • El preu de l’abonament mensual oscil·la entre els 24 € i els 53 €, mentre que l’abonament de temporada, va dels 57 € als 126 €.
  • En els abonaments s’aplicarà un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d’acolliment. També s’aplicarà un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau. El descompte màxim a aplicar serà d’un 30%.
  • Les entrades puntuals a la piscina continuaran tenint preus únics en funció de l’edat. Com a novetat, s’ha creat un paquet de 10 entrades per a persones titulars del carnet blau

Simulador de quotes amb tarifació social

L’Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social. Podeu consultar la calculadora a l'enllaç següent

Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Venda d'abonaments: A partir del 22 de maig i fins al 4 d'agost al Complex Municipal de Piscines, c/ Verge de Montserrat s/n. De dilluns a divendres de 8 a 20 h i dissabtes de 8 a 14 h.

Per tramitar l'abonament serà imprescindible sol.licitar cita prèvia a partir del 15 de maig bé presencialent al Complex o bé per telèfon 93 666 14 44.

Als abonaments mensuals i de temporada es podrà aplicar tarifació social si la persona sol·licitant està interessada. Per poder acollir-se a la tarifació social, caldrà que el sol·licitant aporti document d'autorització de consulta de les seves dades econòmiques signat per tots els membres majors de 16 anys del seu nucli familiar (el podeu descarregar a l'enllaç següent).

Més informació:
Llocs on es realitza
iconrelCase.title
>
Galeria d'imatges
Link to ObjectExecute action