Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/12/2017 18:39:18

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Tots els tràmits

Seu electrònica

Seu electrònica

Catàleg de tràmits

Catàleg de tràmits

Contingut de la pàgina

Dades informatives
Cita prèvia informació i assessorament sobre les clàusules sòl

La Sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del desembre de 2016 ha declarat que les clàusules es podran reclamar des del moment de la constitució del préstec hipotecari. La última novetat és el Decret Llei 1/2017 de 20 de gener de 2017, pel qual els bancs estan obligats a establir uns mecanismes extrajudicials de reclamació a través del seu Servei d’Atenció al Client. No obstant això, tant el col·lectiu d’advocats com les organitzacions i associacions en defensa del consumidor i altres entitats estan recolzant al consumidor afectat amb clàusula sòl per via de l’assessorament i, si escau, de reclamació.

Amb aquest tràmit podeu sol·licitar dia i hora per tal de concertar una visita amb l'advocat.
 
Com es fa?

S'ha de demanar la cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, presencialment, pel telèfon d'informació de l'Ajuntament (93 685 80 01 o 010 si es truca des de Sant Feliu) o bé realitzant la tramitació en línia disponible en aquesta pàgina.

Qui ho pot demanar?

Totes les persones que no disposin d'un servei Municipal d'atenció al consumidor a la població de residència i que tinguin un habitatge amb una hipoteca sobre ell i que tinguin o que sospitin que tenen o que han tingut aquesta clàusula.

Altra informació d'interès
Tramitació en línia
TítoldataIniciTramitaciodataFiTramitaciodates
Cita prèvia informació i assessorament previ sobre les clàusules sòltramitar
Al voltant de la tramitació electrònica

Nota informativa sobre els tràmits que es fan per Internet que requereixen d'identificació i signatura electrònica per part de la persona interessada:

Actualment, aquesta identificació i signatura es pot realitzar de diferents maneres:

  • Amb un certificat digital reconegut o qualificat (és a dir, DNI electrònic, idCAT, certificat de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre, etc.). En el moment de signar, apareixerà un missatge per baixar i instal.lar l'aplicació SFLClient que permet fer signatures electròniques amb qualsevol navegador modern (Chrome, Firefox, Safari, Edge o IE) que funcioni sobre un sistema operatiu d'escriptori (Windows, Linux o MacOS):
    • En Windows es pot signar amb qualsevol certificat que es trobi al magatzem de certificats de Windows.
    • En MacOS i Linux només és possible signar amb certificats PKCS12 (.pfx o p12).
    • SFLClient no funciona en els sistemes operatius mòbils com Android o iOS. En aquest cas, pots fer servir IDCat/Mòbil.
  • Amb IDCat/Mòbil: És un sistema d'identificació i signatura que es basa en l'enviament d'un codi per SMS al teu telèfon mòbil. Et pots donar d'alta a IDCat/Mòbil telemàticament, sense haver de personar-te en una oficina de registre. Per obtenir l'IDCat/Mòbil consulta aquesta adreça: www.idcatmobil.cat
Llocs on es pot realitzar presencialment
Link to ObjectExecute action