Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/10/2017 04:08:23

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Ruta Urbana

Contingut de la pàgina

Ruta 1 - Ruta Urbana

Es tracta d’una ruta circular de 6.800 metres de perímetre. La podem iniciar en qualsevol punt on trobem les indicacions de la Ruta 1. Té un desnivell màxim de 70 metres entre els punts d'alçada màxima i mínima del recorregut.

Aquesta ruta passa pels barris de la Salut, Falguera, les Grases, Mas Lluí, Can Maginàs, Can Nadal i Roses-Castellbell. Fent la ruta complerta tenim la possibilitat de conèixer diversoss parcs de la ciutat (Nadal, Europa, Llobregat, Falguera), així com gaudir del Roserar de Dot i de Camprubí, i també del camí del Cardenet. A banda de fer una activitat física saludable i que està a l'abast de tothom, també podem gaudir d’alguns dels espais singulars com el Palau Falguera o la ruta modernista, com les cases dels carrers de Joan Maragall i Vidal i Ribas.

Al llarg del recorregut de la ruta trobareu espais d’exercici que permeten fer exercicis de tonificació, recuperació, psicomotrius... És recomenable seguir les indicacions d'ús per a un millor aprofitament dels exercicis.

En el circuit també hi ha llocs per descansar, fonts d’aigua potable i zones d’ombra.

Recordeu seguir els consells per fer una correcta activitat física. 

Consulteu el tríptic informatiu sobre la ruta.

Link to ObjectExecute action