El Consistori

22/03/2018 18:54:40

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

ERC-AM

L'opinió del Grup municipal:

Logo del Grup Municipal ERC-AM

RSS
ERC-AM
12/12/2017 República o repressió

L'independentisme català sempre ha proposat respostes polítiques a un problema polític. El problema és que una enorme majoria de catalans volen canviar el marc de relació amb l'Estat Espanyol, un 70% de catalans, segons totes les enquestes, volen decidir el futur polític de Catalunya. L'autonomisme com a eina és un element insuficient, caduc, obsolet.

01/09/2017 Tristesa

El ple municipal de juny va decidir que el procediment i la gestió feta en el cas que podem anomenar de la bestreta no és reprovable.

14/06/2017 Pisos tutelats sí, i més equipaments també

No, el govern de Sant Feliu no ens proposa una requalificació de terrenys per canviar equipaments per habitatges. Diguem-ho clar i rotundament. Mai com fins ara el consistori ha tingut tants grups a l'oposició, ni tants ulls fiscalitzant l'acció de govern.

07/03/2017 Tot el que podríem fer

L'economia catalana millora, malgrat tot. Millora perquè aquest any el dèficit es situarà en el 0,9% del PIB, només dues dècimes per sobre del 0,7% imposat. Millora malgrat que la Generalitat encara té els mercats financers tancats i ha de recórrer al FLA per finançar-se. 

19/12/2016 Els pressupostos per preparar la República Catalana

Aquest novembre al Parlament de Catalunya s'ha presentat el projecte de pressupostos per a l'any  2017. Uns pressupostos que busquen la consecució de quatre grans objectius.

07/10/2016 Reforma horària

En el passat ple, l’Ajuntament de Sant Feliu es va adherir a la iniciativa per la reforma horària arran d’una moció presentada per ERC-Sant Feliu. Aquesta iniciativa pretén corregir les afectacions negatives de l’horari en les nostres vides, donades sobretot per la durada de la pausa del dinar i l’allargament de la jornada laboral fins tard al vespre; i que ens diferencia de la resta d’Europa. Aquesta durada de la jornada laboral té clars efectes negatius, ja que comporta menys hores de son i un augment de l’estrès, fet que podem traduir com una pitjor qualitat de vida i un rendiment laboral i escolar menor.

01/07/2016 De la perplexitat a la decepció

Just fa un any ERC-Sant Feliu observàvem la realitat municipal amb una alta dosi de perplexitat.

27/05/2016 Ni una més

El 14 d'abril havia de ser un dia de record a la memòria històrica, però tràgicament va passar a ser un dia gris, un dia horrible. Un dia sense sentit. Un home, un mal home, va assassinar una dona a Sant Feliu.

08/03/2016 A favor de l'Escola Pública

El passat 28 de gener el Ple municipal va aprovar per unanimitat, amb el vot a favor de tots els grups municipals, una moció presentada per la plataforma "Sant Feliu es mou" en contra del tancament de línies de P3 de l'escola pública a la nostra ciutat.

01/12/2015 Pressupostos 2016

El darrer Ple municipal va aprovar els pressupostos per a l'any que ve. Per primer cop a la història va ser necessari el vot de qualitat de l'alcalde per tirar endavant l'aprovació dels pressupostos.

03/07/2015 Discurs de presa de possessió

Gràcies alcalde, gràcies regidors, gràcies al públic que ha vingut avui aquí, i gràcies a la ciutadania de Sant Feliu en general i especialment als 2.415 conciutadans que van manifestar la seva confiança amb Esquerra Republicana a les passades eleccions.


Més opinions:

Logo del grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal del PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinióLogo del grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió

Sitemap

Menú de xarxes socials

 • Facebook
 • Twitter
 • Blocs
 • Youtube
 • Flickr
 • Linkedin
 • Instagram
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08980 Sant Feliu de Llobregat
 • Tel. 93 685 80 00
 • ajuntament@santfeliu.cat
Link to ObjectExecute action