Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/12/2017 10:11:36

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Assessorament a empreses

Contingut de la pàgina

Assessorament a empreses

La indústria és responsable d'una part molt important del consum total d'energia. Per aquest motiu, la campanya “Connecta’t a l’estalvi energètic” s’adreça també al món empresarial, tant a petites, mitjanes com grans empreses.

Per què estalviar energia?

  • Perquè estalviant energia reduïm els consums energètics, i per tant, reduïm els costos empresarials
  • Perquè amb l’estalvi d’energia s’aconsegueix una millor eficiència en els processos de producció i l’augment de la competitivitat empresarial.
  • Perquè suposa reduir les emissions de CO2 i d’altres gasos d’efecte hivernacle i, en conseqüència, ajuda a millorar el planeta i la salut de les persones.

Si sou una empresa, us hauríeu de plantejar qüestions com ara si teniu la potència de llum adequada, si aprofiteu bé la llum natural, si us convé incorporar sensors de llum en determinades zones, si utilitzeu els aïllaments correctes, si aprofiteu l’energia generada en determinats processos, etc.

Un gestor assessora les PIME

  • Les empreses de Sant Feliu poden sol·licitar l’assessorament d’un gestor energètic per tal d’establir un sistema de gestió energètica. El gestor fa una diagnosi inicial de la situació de cada negoci, i defineix una proposta de millora per reduir els costos energètics i augmentar la competitivitat. La previsió d’estalvi mitjà és de més de 12.000 € anuals.
  • El gestor és una figura compartida entre els ajuntaments de Sant Feliu, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, creada a partir d’un conveni entre l’Institut Català d’Energia i Pimec, i subvencionada per la Diputació de Barcelona. 

Les empreses interessades en sol·licitar el servei del gestor energètic, poden fer-ho a través d’aquest formulari (places limitades):

Formulari d'inscripcions al projecte de gestor energètic

 

Link to ObjectExecute action