Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

15/12/2017 05:13:28

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Accions en l'àmbit educatiu

Contingut de la pàgina

Accions en l'àmbit educatiu

agenda escolar 21

En el curs 2011-2012 els centres educatius de la ciutat, de la mà de l’Oficina de Serveis Ambientals de l’Ajuntament, van acordar sensibilitzar els alumnes sobre la importància de tenir cura del planeta i reduir les emissions de CO2. 

A partir d’aquesta necessitat es va crear el web Menys CO2, que inclou un munt d’informació i recursos educatius sobre l’estalvi energètic, entre els quals hi ha materials didàctics de creació pròpia com Menys residus a Sant Feliu, el conte La Fada Espavilada o el Memory de l’Energia, entre d’altres.

Menys CO2  Joc de la bombeta

Des d’aleshores, el treball a les aules per fomentar l’estalvi energètic ha continuat fent passes endavant. Els centres incorporen cada any noves accions en els seus plans ambientals i han aconseguit fites molt importants, tant pel que fa a la reducció del consum de llum o aigua, com en l’estalvi de paper o el reciclatge de residus.

En el marc de la campanya “Connecta’t a l’estalvi energètic”, es reforçaran els missatges de sensibilització en els centres de primària i secundària de la ciutat. En aquest sentit, al llarg del curs 2016-2017, es faran representacions teatralitzades del conte de La Fada Espavilada, així com tallers experimentals sobre cuina solar i altres propostes, activitats que seran dinamitzades pels alumnes-treballadors del Pla de Dinamitzadors Sociocultural.

Taller Produim electricitat amb el Sol  Taller Escalfem aigua amb el Sol

Inicial2  superior1

Mosaic Solar tots junts  No mossego!!

 

 

Link to ObjectExecute action