Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/02/2018 19:12:30

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Fem Barri

13/12/2016
Lectures: 2998
El programa Treball als barris continuarà el 2017 i permetrà fer noves contractacions i accions formatives

El programa Treball als barris, impulsat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), continuarà en marxa durant l'any 2017 a Sant Feliu. El programa rebrà una subvenció de 477.332 euros que permetrà contractar 33 persones i engegar diverses accions per millorar la formació i qualificació professional de ciutadans i ciutadanes que es troben a l'atur. 

Amb la subvenció del SOC s'impulsaran nous plans d'ocupació, a través dels quals es contractaran 17 persones. En concret, es contractaran tres persones per desenvolupar accions en l'àmbit del medi ambient com a educadors ambientals. També es contractarà 5 persones per realitzar diferents feines en la millora de les infraestructures urbanes de telecomunicacions. Alhora, per novè any consecutiu s'engegarà un nou pla d'ocupació de promoció de l'autonomia personal que permetrà la contractació de 8 auxiliars de la llar i una treballadora social per desenvolupar tasques de neteja i cura a les llars de gent gran. 

Durant el 2017 també es desenvoluparà una Casa d'Oficis sobre la sostenibilitat sota el nom Sant Feliu Sostenible. Aquest programa de formació i treball té un any de durada i permetrà qualificar 10 joves d'entre 18 i 24 anys en l'àmbit de l'educació ambiental. 

L'Ajuntament també contractarà dues persones com a tècniques d'un dispositiu d'inserció sociolaboral i una altra persona de perfil tècnic per gestionar i organitzar les accions impulsades des del programa Treball als barris. 

Aquest és el desè any consecutiu que Sant Feliu rep la subvenció dins Treball als Barris.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action