Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

15/12/2017 21:03:19

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Cultura

Cultura

Tota la informació cultural de la ciutat

Tota la informació cultural de la ciutat

Contingut de la pàgina

13/11/2017
Lectures: 547
El Tast d'Espectacles Familiars incorpora enguany màgia i microteatre a la mostra

El 6è Tast d'Espectacles Familiars tindrà lloc el dissabte18 de novembre a diversos espais i carrers del centre de la ciutat. La sisena edició segueix la dinàmica d'anys anteriors, combinant activitats obertes al públic amb trobades professionals. Enguany però, i com a novetat, als espectacles de carrer de la plaça de la Vila se sumarà per primera vegada una gala de màgia i una sessió de píndoles de microteatre, a més d'una sessió de converses breus entre companyies i programadors. En total seran deu espectacles que la Fundació La Xarxa, organitzadora del Tast, ha seleccionat entre seixanta propostes.

Dissabte a les 10.30 h la Sala Ibèria serà l'escenari d'una gala de màgia, que serà presentada per Fèlix Brunet i comptarà amb la participació de quatre mags: Enric Magoo, Mag Stigman, Mag Txema i Jordi Quimera. GiraPíndoles serà present també a la Festa del Tast amb tres obres de microteatre: "No clinc, clinc" de Jordi Bertran, "Hey soul sister" i "Lleones". La cita serà a les 12.15 h, també a la Sala Ibèria.

Un dels escenaris principals del Tast serà la plaça de la Vila, que concentrarà un any més la major part de les activitats. A les 12 h hi participarà Jordi del Río amb el seu espectacle "Ludus". A les 13 h, Circ Xic presentarà Bicirc, un espectacle itinerant de circ de 10 minuts de durada amb música en directe. Paral·lelament s'oferirà el taller "Sigues un artista," a càrrec de CIRCulant. I a  les 13.30 h, s'iniciaran les primeres trobades breus cara a cara entre programadors i companyies per intercanviar opinions i projectes.

Les activitats seguiran a la plaça de la Vila durant la tarda. A les 16 h es podrà veure l'espectacle King Q Sham, d'Albert Vinyes, i s'oferirà de nou el taller "Sigues un artista", de CIRCulant. A les 16.30 h programadors i companyies tindran una nova oportunitat de realitzar intercanvis professionals. I a les 17 h, la companyia Instantropia presentarà "Memòria envasada al buit". 

La gala professional del Tast s'iniciarà a les 17.30 h al Centre Parroquial, i permetrà conèixer els nous espectacles de les deu companyies escollides: Teia Moner, El dit al nas, El Cau de l'Unicorn, Cia. Sabanni, Els contes de la Carla, Miscel·lània Teatre, El replà produccions, JAM, Circ Xic i La roda produccions. L'acte serà presentat per la companyia Tanaka Teatre i estarà també obert al públic.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action