Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

14/12/2017 16:19:41

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Cultura

Cultura

Tota la informació cultural de la ciutat

Tota la informació cultural de la ciutat

Contingut de la pàgina

24/11/2017
Lectures: 489
Lliurats els premis del 13è Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall

L'Ateneu Santfeliuenc ha acollit aquest divendres, 24 de novembre, el lliurament de premis del 13è Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall, organitzat pel Casal de la Dona de Sant Feliu amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Ateneu, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i la Generalitat.

En l'edició d'aquest 2017 s'han presentat al certamen 10 treballs en llengua catalana i 10 en castellana. El primer premi en català ha estat per al relat "Soroche", d'Eva Moreno Bosch; el segon per "Records vestits de seda", d'Eva Pelegrí Margeli; i el tercer per "Benvinguda", de Laura Rucalleda Casas. En castellà, la guanyadora ha estat l'obra "Me da apuro", de Lourdes Aso Torralba; el segon conte premiat ha estat "Palabras en un vergel palentino", d'Anabel López Gómez; i el tercer, "Sin gravedad", d'Herminia Dionis Piquero. Les guanyadores han estat premiades amb 250 €, mentre que les autores dels relats premiats amb el segon premi han rebut 150 €, i les terceres, 100 €.

El jurat del concurs, format per l'escriptora Maite Carranza, així com per Mari Luz Morales, Esther Hachuel, Conxita Sánchez i Anna Isabel Argelís, ha tingut en compte que els relats utilitzin llenguatge no sexista i que no reprodueixin els estereotips masculins i femenins tradicionals.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action