Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

13/12/2017 08:16:26

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Cultura

Cultura

Tota la informació cultural de la ciutat

Tota la informació cultural de la ciutat

Contingut de la pàgina

29/11/2017
Lectures: 187
El Premi de Poesia Martí Dot 2016 es presenta a la ciutat i a Barcelona

El passat dimarts es va presentar a la Biblioteca Montserrat Roig el Llibre "La mà dins la roda" (Viena Edicions), de Guim Valls, poemari guanyador del Premi de Poesia Martí Dot 2016. La presentació va anar a càrrec de David Castillo, president del Jurat del Premi Martí Dot, i del poeta i autor del llibre, un dels noms emergents més potents de l'escena poètica de Barcelona.

El passat dijous 23 de novembre també es va presentar a Barcelona, concretament a la Llibreria La Calders.

Es publiquen les bases de la 43a edició

L'Ajuntament de Sant Feliu convoca un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 43a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra.

El premi és obert a la participació de persones de fins a 35 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos. Enguany el guardó està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l'Ajuntament durant l'any 2018.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
El teu nom:
De (email)*:
Per a (email)*:
Títol:
Text*:
Enviar
Link to ObjectExecute action