Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/10/2016 22:02:24

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Cloenda cursos FOAP 2015-2016

El  proper dia 3 de novembre es celebrarà l'acte de cloenda dels cursos de Formació Ocupacional 2015-2016.

A l'acte s'han convocat un total de 114 alumnes que han participat a les 7 especialitats formatives que ha realitzat l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Les especialitats formatives que s'han desenvolupat durant aquesta convocatòria han estat les següents:

  • Gestió administrativa del comerç internacional.
  • Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria.
  • Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.
  • Atenció sociosanitària a persones dependents al domicili.
  • Organització i gestió de magatzem.
  • Confecció i publicació de pàgines web. 
  •  Anglès gestió comercial.

L'acte de cloenda tindrà lloc el 3 de novembre a les 18:30 hores a les instal·lacions del Centre Cívic Les Tovalloles (Riera de la Salut, 7 - Sant Feliu de Llobregat).

Seminari: "Descubreix les eines per gestionar amb èxit la tresoreria de la teva empresa"

La tresoreria en una empresa és clau per la seva continuïtat. Si vols aprendre a gestionar-la, els porpers  25 i 27 d'octubre realitzarem el Seminari:

Descobreix les eines per gestionar amb èxit la tresoreria de la teva empresa  adreçat a persones emprenedores, autònoms, petites empreses i comerços.

Jornada de networking per impulsar la col·laboració empresarial entre Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just

Aquest dimecres, 19 d'octubre, s'ha celebrat en el Centre Serveis El Pla una jornada de networking per impulsar la col·laboració empresarial entre Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, amb l'objectiu de crear vincles i confiança entre les empreses dels tres municipis.

Propers cursos de formació a Treball als Barris

El Dispositiu d'Inserció és un servei del projecte Treball als Barris adreçat a persones en situació d'atur principalment dels barris de Can Calders i La Salut de Sant Feliu. Aquest servei, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i finançat pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, millora les possibilitats de trobar feina mitjançant accions d'orientació, de formació i d'acompanyament a la inserció

Avui dimarts 18 d'octubre ha iniciat a l'Aula Sant Feliu, el curs d'Anglés Bàsic d'atenció al client, una activitat formativa per ampliar les competències lingüístiques en anglès, de persones en recerca de feina, interessades en treballar en el sector d'atenció al client i hostaleria.

 

L'Ajuntament contracta 8 persones en el marc d'un pla d'ocupació d'eficiència energètica

Des del 3 d'octubre hi ha en marxa a la ciutat un nou pla d'ocupació que ha permès la contractació de 8 persones en situació d'atur (4 auxiliars administratius i 4 oficials electricistes). 

123456789
Jump to ObjectExecute action