Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

11/12/2016 03:18:09

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

El Cercle d'Activitat Econòmica debatrà sobre la Responsabilitat Social Empresarial

El dimecres 14 de desembre es durà a terme una nova sessió dels Cercles d'Activitat Econòmica en què es debatrà sobre la millora de la competitivitat empresarial a través de la Responsabilitat Social Empresarial i les bones pràctiques.

Visita a les empreses FBO i Leinad

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Maria Cinta Daudé, va visitar el divendres 2 de desembre les empreses de Sant Feliu FBO i Leinad.

Aquestes visites estan emmarcades en el Pla d'Acollida a les Empreses.

Transportes Casquet creix i obre mercats a través de la innovació

Transportes Casquet SL és una empresa de Sant Feliu de Llobregat  fundada l'any 1963 com una empresa de serveis dins de l'àmbit del transport. El passat 30 de novembre al VII Fòrum empresarial celebrat a Sant Joan Desí va exposar la seva experiència fent de la crisi una oportunitat.

Seminari "10 consells per fer el teu negoci més sostenible"

Vols reduir la teva despesa energètica del teu negoci? Porta la teva factura!

El proper 14 de desembre realitzarem la jornada: "10 Consells per fer el teu negoci més sostenible" 

Adreçat a persones emprenedores, autònoms, empreses i comerços que vulguin millorar la competitivitat del nostre negoci mitjançant mesures que afavoreixin la sostenibilitat ambiental, reduir la despesa energètica i conèixer alternatives de consum més responsable.

iFest!!!

El proper 20 de desembre de 2016, Catalunya Emprèn organitza un esdeveniment únic al Palau de Congressos de Barcelona i a la Cúpula les Arenes per als joves d'arreu de Catalunya, l'iFest: la festa de la tecnologia, la ciència i la innovació. Adreçat als joves que volen fer valer el seu talent, que no esperen al futur, sinó que surten a buscar-lo i que somien un món creat per ells, no per a ells. 

123456789
Jump to ObjectExecute action