Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

30/09/2016 01:44:20

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Seminari TIC: "Creació i edició d'imatge digital amb smartphone: un recurs pràctic per la comunicació digital de la teva empresa

El proper 6 d'octubre es realitzarà a Can Maginàs el Seminari TIC:

"Creació i edició d'imatge digital amb smartphone: un recurs pràctic per la comunicació digital de la teva empresa". Adreçat a persones emprenedores, autònoms, empreses i comerços.

El Comerç al carrer! s'instal·la el diumenge 2 d'octubre a la plaça de la Vila

La plaça de la Vila serà l'espai on el diumenge 2 d'octubre se celebrarà una nova edició del "Comerç al carrer!" de 10 a 15 h.

L'Ajuntament contractarà 10 joves sense feina i amb formació superior inscrits al programa de Garantia Juvenil

L'Ajuntament contractarà en pràctiques durant sis mesos 10 joves que actualment estiguin sense feina i sense formar-se, però que hagin finalitzat en els darrers cinc anys estudis superiors. A més, han d'estar inscrits al SOC i al Programa de Garantia Juvenil.

Jornada Networking industrial 2016

El 19 d'octubre es realitzarà a Sant Feliu de Llobregat la Jornada de Networking per Impulsar la Col·laboració Empresarial entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. L'objectiu és crear vincles i confiança entre les empreses dels 3 municipis per facilitar que sorgeixin oportunitats de col·laboració i negoci entre elles. 

Curs: Competències clau en el mercat laboral

Del 26 al 29 de setembre es realitzarà un curs adreçat a persones en recerca de feina. Aquesta formació promou l'autoconeixement de les pròpies competències. Per altra banda, s'analitzen les competenències clau del mercat laboral. A partir d'aquí s'elaboraran estratègies per tal de millorar el procés de recerca de feina. Inclou l'elaboració d'un pla propi de treball i l'avaluació al llarg de tres mesos per anar comprovant el grau d'èxit. 

Dies:  26-27-28-29 de setembre de 9.30 a 13:30 h.

Lloc: Centre Can Maginàs | Carrer Hospitalet, 25 | 08980 Sant Feliu de Llobregat

Inscripció i informació al Centre Can Maginàs

 

 

123456789
Jump to ObjectExecute action