Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/03/2023 17:15:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Serveis i recursos

Recursos d'interès

PIMESTIC.cat - Casos d'èxit

NUCS

Recull de casos d’èxit de pimes que han apostat per les TIC i dels beneficis que han obtingut: millora del procés de compres, ampliació i fidelització de clients, optimització de processos interns, etc

PIMESTIC.cat

Bruch 1972

PIMESTIC és el pla d’actuació del govern de la Generalitat de Catalunya, impulsat conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i per ACC1Ó CIDEM|COPCA, per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l’empresa catalana.

L'objectiu final del pla, que es desenvoluparà en el període 2007-2010, és la millora de la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les TIC.

Eines TIC

EinesTIC és un paquet informàtic destinat a cobrir els requeriments informàtics bàsics del dia a dia en la gestió del negoci d'un treballador autònom o una petita empresa.

Bloc Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova. Aplica les TIC al teu negoci és un bloc, que parla sobre les TIC aplicades al teixit empresarial i l'ocupació, gestionat pel departament de Promoció Econòmica i el projecte Sant Feliu On Line, de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. En aquest bloc s'hi recullen recursos, informació i notícies sobre l'ús de les TIC aplicades a empreses i a treballadors i treballadores amb règim d'autònoms i una bona eina per ajudar a fomentar l'ocupació.

Salta a la part superior