Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 08:11:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

  Actuacions del Pla de Millora de l’Espai Urbà

  A partir del mes d'agost de 2018 s'inicien les obres del Pla de Millora de l'Espai Urbà que van resultar més votades al procés partipatiu dut a terme a la tardor de 2017.

  Les diferents intervencions, per ordre d'execució, consistiran en l'execució de dos trams de l'itinerari de carril bici (al carrer prolongació Falguera i a la riera de La Salut) que facilitarà la connexió entre Collserola i el riu a través del casc urbà.

  Es millorarà l'asfalt de part del carrer de Marquès de Monistrol i també s'intervindran diverses cruïlles per tal de millorar o implantar nous passos de vianants per a persones invidents, així com per revisar i reforçar la senyalització horitzontal i vertical.

  També es duran a terme millores en alguns parcs infantils de la ciutat. D'una banda, se substituiran els jocs malmesos i se n'implantaran de nous a la plaça de Felip Alcántara i a la plaça de Llorenç Sans. Per altra, es crearan espais d'ombra amb tendals en aquests parcs i també al parc d'Europa per tal de protegir les àrees de joc de la radiació solar en els mesos més calorosos. Per últim, es procedirà a ampliar la zona de jocs del carrer de Joana Raspall que està pendent d'acabar de concretar amb el veïnat.

  El pressupost d'adjudicació per a aquestes actuacions, que tenen una durada de 4 mesos, ha estat de 371.732 euros.

  A banda de les obres incloses en el PMEU, des dels serveis de manteniment al mes d'agost es construiran nous guals per poder fer un pas de vianants al carrer del Pla, davant de la piscina de l'Escorxador, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat de les persones.

   

  Fes clic a la imatge per veure-la en gran

  Plànol de les Obres d'estiu 2018