Agenda Urbana

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 21:31:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda Urbana
Pla d'Acció

Agenda Urbana - Pla d'Acció

El Pla d’Acció Local de l’Agenda Urbana de Sant Feliu de Llobregat

El Pla d’Acció Local de l’Agenda Urbana de Sant Feliu, aprovat pel Ple municipal de juliol de 2022 i modificat pel Ple de de juny de 2024, té la finalitat d'establir les bases i projectes transformadors que han d’orientar el desenvolupament de la ciutat cap a un model més resilient, inclusiu, segur i sostenible en l’horitzó dels pròxims 10 anys i de manera alineada amb el canvi urbà que es donarà en la zona alliberada pel soterrament de les vies. 

Aquest Pla d'Acció s’estructura en 6 horitzons estratègics, 40 fites i 21 projectes estratègics, distribuïts entre els esmentats horitzons. Es pot consultar el contingut del Pla a través del document oficial o  fent clic sobre les icones que es troben en aquest apartat i que es corresponen amb cada un dels 6 horitzons estratègics. 

El Pla d’Acció de l'Agenda Urbana de Sant Feliu va ser seleccionat projecte pilot de l’Agenda Urbana Espanyola, la qual cosa vol dir que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana reconeix aquest Pla d’Acció Local com a bona pràctica i experiència transferible per orientar a altres municipis.

Salta a la part superior