Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/06/2023 22:19:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Actuacions en l'enllumenat per millorar el servei i reduir el consum elèctric

03/10/2013
Lectures: 5071
Actuacions en l'enllumenat per millorar el servei i reduir el consum elèctric

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'adequació de la xarxa d'enllumenat exterior de la ciutat. Els treballs, que es duran a terme durant un mes i mig aproximadament, suposaran la millora del servei amb l'objectiu de reduir les avaries. Alhora, s'augmentarà l'eficiència energètica de les instal·lacions, fet que permetrà estalviar un 5% en el consum elèctric, contribuint també a la reducció de la contaminació lumínica a la ciutat.

Les actuacions inclouen l'arranjament de problemes d'aïllament a la xarxa elèctrica, així com la substitució d'elements malmesos de les instal·lacions com ara magnetotèrmics, diferencials o fusibles. A més, es repararan i canviaran uns 400 punts de llum de la ciutat per noves unitats més eficients.  

Reparació de les parts inferiors dels fanals

Entre les accions de millora de l'enllumenat destaca també la reparació dels fanals que es troben en mal estat a causa de la corrosió, deguda principalment als orins de gossos.

Es baixa la intensitat lumínica de la riera de la Salut 

Una altra de les actuacions que es durà a terme és la reducció de la intensitat lumínica del tram de la riera de la Salut comprès entre els carrers Can Calders i Sagrament. Així, es reduirà la quantitat de llum per evitar molèsties al veïnat de la zona.

Les obres, que afectaran la totalitat del municipi, permetran millorar la seguretat de les instal·lacions i resoldre les deficiències detectades. El cost d'inversió de totes les actuacions és d'uns 400.000 €.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior