Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/09/2021 16:50:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Punts de connexió

Sant Feliu Innova - Punts de connexió

Telecentres

Trobada de la Xarxa Punt TIC a CO-Innova Sant Feliu

Sant Feliu Innova acollirà la quarta trobada en el marc de Jornades territorials de la Xarxa Punt TIC de la Generalitat de Catalunya, el proper dijous 23 de Maig pel matí a la Torre del Roser. 

L'objectiu d'aquesta trobada és compartir experiències i generar sinergies al voltant de la Innovació social i conèixer les iniciatives que s'han dut a terme al Punt TIC de Sant Feliu de Llobregat.

Punt Tic de la Torre del Roser

La Torre del Roser és l'equipament municipal destinat a l'emprenedoria tecnològica. Un espai d'innovació i cotreball, punt de trobada d'emprenedors i emprenedores. És el lloc on es desenvolupa a Sant Feliu el programa Yuzz.

Com a Punt TIC s'hi desenvolupen accions de formació i divulgació d'innovació tecnològica.

Per tal d'utilitzar-lo cal estar donat d'alta al programa PuntXarxa. Pots registrar-t'hi allà mateix en horari d'accés lliure, mostrant el teu DNI. En cas de ser menor d'edat hauràs de registrar-te acompanyat del teu pare o la teva mare, per tal que signi l'autorització corresponent amb una fotocòpia del seu DNI.

Punt TIC del Palau Falguera

Aula on es realitzen activitats de formació de forma permanent i accés lliure per a tothom.

Per tal d'utilitzar-lo cal estar donat d'alta al programa PuntXarxa. Pots registrar-t'hi allà mateix en horari d'accés lliure, mostrant el teu DNI. En cas de ser menor d'edat hauràs de registrar-te acompanyat del teu pare o la teva mare, per tal que signi l'autorització corresponent amb una fotocòpia del seu DNI.

Punt TIC de la biblioteca Montserrat Roig

Espai dirigit a l'accés lliure i la tramitació electrònica.

Centre Can Maginàs

Aula on es realitza la dinamització digital per a la recerca de feina així com els tallers d'iniciació a Internet per a usuaris i usuàries del Centre Can Maginàs.

Es compta amb 8 ordinadors,  instal·lats a l'espai del Club de feina, on es combinen diverses accions i recursos per afavorir la recerca de feina dels usuaris i usuàries del Servei.

A l'aula s'alterna l'accés lliure i les accions de formació per utilitzar el recurs.

Casal de Joves

Aula principalment dirigida a l'accés lliures pels joves i on també es realitzen tallers per aquest col·lectiu.

Per tal d'utilitzar-lo cal estar donat d'alta al programa PuntXarxa. Pots registrar-t'hi allà mateix en horari d'accés lliure, mostrant el teu DNI. En cas de ser menor d'edat hauràs de registrar-te acompanyat del teu pare o la teva mare, per tal que signi l'autorització corresponent. A més ha de presentar una fotocòpia del seu DNI.

Casal municipal de la Gent Gran

Aula dirigida a l'accés lliure pels usuaris del Casal de la Gent Gran. També s'hi realitzen alguns tallers d'iniciació.

Centre de dones Neus Miró

Aquesta aula ubicada al Centre d'informació i recursos per a dones (CIRD) Neus Miró, amb l'objectiu d'impulsar una més gran participació de les dones en el camp de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, per tal que aquestes puguin ser autosuficients en l'entorn de les noves tecnologies. També es pretén que les dones puguin tenir més presència a la Xarxa mitjançant diferents eines comunicatives.

Punt de consulta i gestió de tràmits electrònics (OAC)

Aquest punt està ubicat a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament (Oficina d'Atenció Ciutadana) i ofereix accés a serveis de tramitació electrònica. L'equipament permet fer tràmits i consultes amb l'Administració de manera àgil i senzilla.

Salta a la part superior