Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/07/2019 06:17:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Sant Feliu Innova - Programa Explorer

  Actualitat Yuzz

  Resultats: de 1 a 3 de 222
  11/07/2019 Sant Feliu Innova es desplaça fins a Portugal per assistir a l'Explorer Day 2019

  Aquesta edició, hem anat informant-vos de tot el que passava dintre del Sant Feliu Explorer Space (CO-Innova Sant Feliu). Han estat sis mesos d'aprenentatge constant pels participants. L'equip de Sant Feliu Innova ha conegut emprenedors amb idees i projectes innovadors, diferents i originals. Com no podia ser d'una altra manera, avui alguns d'aquests projectes estan a Coimbra participant a l'Explorer Day 2019

  14/06/2019 Sant Feliu Explorer Space premia Nixi For Children amb un viatge a Silicon Valley

  Tomàs Lòbez Pérez guanya Explorer Sant Feliu 2019 i aconsegueix una plaça per viatjar a San Francisco amb 55 emprenedors més del programa Explorer que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades, amb la coordinació del CISE i el recolzament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

  13/06/2019 Sant Feliu Innova assisteix al BizBarcelona 2019

  Un any més es celebra el BizBarcelona i l'equip de Sant Feliu Innova no hi podia faltar. L'esdeveniment, organitzat per Barcelona activa, aconsegueix fer de la Fira de Barcelona tot un espai d'inspiració per a emprenedors i emprenedores, start-ups, pimes i autònoms i autònomes que volen fer créixer els seus negocis o busquen assessoraments de diverses temàtiques com innovació, tendències, inversions o models de negoci.

   

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  123456789
  SegüentAvanç ràpidDarrera