Educació i formació

14/12/2017 05:29:30

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

RSS
Es constitueix el nou Consell d'Infants de la ciutat

El Consell d'Infants de Sant Feliu per al curs 2017-2018 es va constituir oficialment en un acte que va tenir lloc aquest dilluns 20 de novembre a la Sala Ibèria.

El Punt TIC enceta una nova etapa a la biblioteca Montserrat Roig

Primera activitat d'aquest curs. Tret de sortida del nou Punt TIC, en un emplaçament nou, amb material nou i molta il·lusió per fer un salt endavant. Tallers nous, activitats noves, igualment tecnològiques, pensades per a un ampli ventall d'edats i col·lectius diversos. La biblioteca Montserrat Roig és a partir d'ara la nova seu del Telecentre Sant Feliu.

L'Escola de Barbiana es pren com a model per debatre sobre els reptes de l'escola inclusiva

L'Ateneu Santfeliuenc-l'USLA i l'Ajuntament de Sant Feliu organitzen una xerrada al voltant de escola inclusiva, prenent com a referència el llibre "Carta a una mestra".

 

Gerardo Echeita destaca en la conferència inaugural del curs escolar la importància d'avançar cap a una educació inclusiva

L'Auditori del Palau Falguera ha acollit aquest divendres 22 de setembre la conferència inaugural del curs escolar 2017-2018, a càrrec de Gerardo Echeita, professor de la Universitat Autònoma de Madrid.

Fins al 18 de setembre es poden sol·licitar els ajuts per a les sortides i els llibres escolars

El termini per sol·licitar les diferents ajudes va del 4 al 18 de setembre, i cal fer-ho a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada a la pl. Vila (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h). 

Ajuts llibres i sortides escolars curs 2017-2018
123456789

Departament d'Educació i Infància
Pl. Lluís Companys, 1
Tel. 93 685 80 02
Adreça electrònica: educacio@santfeliu.cat
Link to ObjectExecute action