Educació i formació

22/07/2018 12:26:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Classes de llengua àrab i cultura marroquina. Curs 2018-2019

El curs 18-19 es faran classes de llengua àrab i cultura marroquina en horari extraescolar. Aquestes classes són fruit del conveni signat entre els governs marroquí i espanyol i s'emmarquen dins del Conveni del Pla educatiu d'entorn, del Departament d'Ensenyament de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Els destinataris d'aquestes classes són els alumnes de primària (a partir de 3r) i de secundària matriculats en centres de Sant Feliu de Llobregat.

 

Sant Feliu acull el lliurament dels Premis EduRecerca 2018

Els premis, lliurats al Palau Falguera el 15 de juny, són un reconeixement als alumnes, docents i centres protagonistes dels projectes de recerca de batxillerat.

L'Escola Municipal de Música participa en el concert del 25è aniversari de l'ACEM

Prop de 100 alumnes de l'Escola de Sant Feliu han participat per celebrar els 25 anys de les escoles de música catalanes, en què han actuat més de 5.500 músics.

I Taula rodona d'hoteleria sobre la necessitat de formació a la sala

L'Institut Martí Dot acull la primera taula rodona "Formació a la sala, necessària?", on es va parlar dels motius del desprestigi de la sala, entre altres.

Els casals d'estiu i els campus esportius obren inscripcions

Les inscripcions als casals d'estiu i campus esportius ja estan obertes. Com cada any, l'oferta és àmplia i variada i inclou també tallers i activitats d'oci en dies puntuals.

123456789
22 de juny de 201210. UOC MónBaixa'l
Fes clic per escoltar l'audio Aquesta setmana la Mercè Mas, responsable de la seu de la UOC de Sant Feliu ens presenta la iniciativa #UOCMón i dos tallers, el de Fotografia de viatges i E-nglish., realitzats en conjunció amb la iniciativa municipal Sant Feliu On Line.
L'Antoni Marin, professor del Grau Multimèdia de la UOC ens explica el canvi que ha generat les TIC a la fotografia de viatges i la Pauline Ernest, professora de l'Escola de Llengües de la UOC, ens parla dels recursos que podem trobar a Internet per a l'aprenentage virtual de l'anglès i de la importància de les xarxes socials.
  

Difusió a la xarxa:

http://sfol.podomatic.com/entry/2012-06-26T18_00_43-07_00

Anar a la 2a Temporada

Link to ObjectExecute action