Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
21/08/2018 10:45:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 194
21/08/2018 Sant Feliu fa un pas endavant cap a la Indústria 4.0

Què és la Indústria 4.0? Quin canvi suposa en el seu funcionament? I per al consumidor, per a la ciutadania, la societat? La Indústria 4.0 es defineix a partir de la combinació dels processos de fabricació i la tecnologia. També rep el nom d'Smart manufacturing, perquè disposa d'informació en temps real de tot el procés de producció i per tant pot oferir resposta ràpida i eficient a les demandes del mercat.

 

14/08/2018 Programació de setembre al Punt TIC

El setembre arriba amb novetats per a tothom. I també amb continuïtat pel que fa a l'alfabetització digital bàsica. Continuem oferim els cursos d'Ofimàtica Bàsica i Xarxes Socials i els tallers seran variats: com fer unes ulleres de Realitat Virtual, com descarregar programes de manera segura, sistemes per desar informació digital o una sessió monogràfica dedicada a la missatgeria instantània.

07/08/2018 BonDiaMon, finalista als IX Premis Corresponsables a la comunicació responsable
Finalista a la categoria de Millor Vídeo Corporatiu o Audiovisual, juntament amb quatre candidats més. BonDiaMon és una iniciativa que té com a objectiu millorar la comunicació de les ONG petites, sobre tot amb els continguts audiovisuals, i d'aquesta manera arribar millor a la ciutadania. És un projecte de Noemi Fuster, que ha passat per un dels programes de prototipat i acceleració d'startups de Sant Feliu, el BIS'17.
123456789