Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

12/12/2017 17:10:42

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Contingut de la pàgina

Formació per a la recerca de feina

RSS
Taller d'Apps per la recerca de feina

Sessió de 2 hores de durada dirigida per un/a dinamitzador/a digital, que et permetrà treballar els conceptes bàsics i les diferències principals del funcionament i l'ús del dispositiu mòbil respecte a l'ordinador i conèixer les aplicacions Android i i Os, més actuals i populars per a la recerca de feina amb smartphone.

Taller de tràmits digitals

Taller dirigit per un/a dinamitzador/a digital que et permetrà conèixer les gestions telemàtiques i els tràmits digitals més habituals amb diferents administracions: operar amb la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu i conèixer quin tipus de serveis online tens disponibles, demanar cita prèvia a diferents organismes, obtenir certificats i informes o conèixer els sistemes d'identificació necessaris per fer-ho com el DNI electrònic, el certificat digital, o les dades de contrast.

Taller: Potencia el teu currículum

Sessió de 2 hores de durada que et permetrà conèixer diferents models i tipologia de currículum i aplicar davant de l'ordinador les millores que potenciïn el teu perfil professional. L'orientador/a laboral t'ajudarà !

Taller: Vies per la recerca de feina

Sessió de 3 hores de durada que et permetrà conèixer les diferents vies i canals on buscar feina i valorar quines s'ajusten més al teu perfil professional, i per tant, on podràs accedir a més ofertes de treball. 

Taller: Supera l'entrevista de feina amb èxit

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Ets gravaràs en vídeo i et veuràs. 

Taller: Com superar una dinàmica de grup amb èxit

Conèixer la dinàmica de grup com a eina de selecció, saber quan s'utilitza; i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció. 

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió de 3 hores que et donarà informació sobre una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per la recerca de feina.

Espai TIC 1: Espai bàsic de recerca de feina a Internet

Sessió de 2 hores de durada d'autoaprenentatge amb el suport d'un/a dinamitzador/a que et permetrà conèixer les pautes bàsiques per a la recerca de feina online.

Espai TIC 2: Espai de recerca de feina a les xarxes socials i altres eines digitals

Sessió de 2 hores de durada d'autoaprenentatge amb el suport d'un/a dinamitzador/a que et permetrà conèixer les pautes bàsiques per a la recerca de feina a les xarxes socials i amb aplicacions per al teu dispositiu mòbil.

Taller: Internet per a la recerca de feina

Curs de 12 hores de durada que et facilitarà coneixements bàsics d'informàtica i d'Internet, per tal de fer el teu propi currículum i la carta de presentació, crear un compte de correu electrònic i aprendre a adjuntar documents, a cercar ofertes de feina en els webs i a saber com inscriure't-hi.

Menú de xarxes socials

 • Facebook
 • Twitter
 • Blocs
 • Youtube
 • Flickr
 • Linkedin
 • Instagram

Menú de contactes

 • Plaça de la Vila, 1
 • 08980 Sant Feliu de Llobregat
 • Tel. 93 685 80 00
 • ajuntament@santfeliu.cat

Menú inferior central

Link to ObjectExecute action