El Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 20:49:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pla d'Actuació de Mandat (2016-2019)

PAM Pla d'Actuació del Mandat

En el ple de l'Ajuntament, celebrat el 28 d’abril de 2016, ha aprovat el Pla d’Actuació Municipal i el Pla d’Inversions 2016-2019

El Pla d’Actuació de Mandat (PAM) és una eina de planificació estratègica que marca les actuacions a seguir per l’Equip de Govern durant el mandat i que té com a base l’acord de govern entre ICV-EUiA-ISF i PSC

El PAM 16-19 s’estructura en quatre nivells partint de quatre grans objectius de ciutat que determinen la direcció estratègica i clarifiquen la visió del municipi:

  • Eix 1: Fomentar la igualtat de drets, deures i oportunitats
  • Eix 2: Impulsar el desenvolupament econòmic i vetllar pel dret al treball
  • Eix 3: Consolidar l'entorn urbà i natural, adequant-lo a les persones i les seves necessitats
  • Eix 4: Aprofundir en un model obert i participatiu de govern

A partir d’aquests objectius de ciutat, es va concretant la planificació fins a arribar a la identificació de 131 actuacions destacades per donar resposta als diferents objectius marcats.

En el procés de definició del PAM s’ha incorporat la visió interna i externa. A nivell intern s’han fet sessions de treball amb el personal de l’Ajuntament per definir el contingut operatiu. A nivell ciutadà, partint d’una proposta inicial, s’han organitzat quatre sessions informatives (una per eix), on s’ha explicat el contingut del PAM i s’ha recollit l’opinió de la ciutadania. També es va habilitar un espai en línia on la ciutadania podia consultar la proposta de PAM i deixar els seus comentaris.

Tanmateix, el contingut del Pla d’Actuació del Mandat (PAM) i del Pla d’Inversions del Mandat (PIM), ha estat presentat a tots els grups municipals del Consistori en diverses reunions, per tal de recollir les seves opinions al respecte i recavar el major consens possible en la direcció estratègica de la ciutat

Eina de seguiment

Per tal que els ciutadans i ciutadanes puguin avaluar de manera global el compliment de les propostes de govern, avançant en el rendiment de comptes, s’ha creat l’eina de seguiment del Pla d’Actuació del Mandat següent:

Fes clic a la imatge per accedir a l'eina de seguiment del PAM

A través d’aquesta eina es vol donar a conèixer el detall de les actuacions a desenvolupar per l’Ajuntament per tal de donar resposta als eixos del PAM. La informació sobre aquestes actuacions i el seu estat d’execució s’anirà actualitzant de manera periòdica.

Tanmateix, es preveu desenvolupar una eina per al seguiment del Pla d'Inversions del Mandat (PIM)