Educació i formació

18/12/2017 13:39:19

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

RSS
Els projectes BIS'17 es presenten en societat a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa

El programa BIS'17, Baix Innova Social, ha tancat portes l'edició d'enguany amb molt èxit, il·lusió, grans projectes i feina ben feta. La cirereta al pastís va ser la seva presència a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat aquest cap de setmana del 15 al 17 de desembre. Una presentació en societat que a la vegada va servir perquè es posessin en pràctica les seves habilitats comunicatives: un pitch o resum molt sintètic per donar-se a conèixer. Ara és on comença tot, on cada projecte comença a caminar.

Es constitueix el nou Consell d'Infants de la ciutat

El Consell d'Infants de Sant Feliu per al curs 2017-2018 es va constituir oficialment en un acte que va tenir lloc aquest dilluns 20 de novembre a la Sala Ibèria.

El Punt TIC enceta una nova etapa a la biblioteca Montserrat Roig

Primera activitat d'aquest curs. Tret de sortida del nou Punt TIC, en un emplaçament nou, amb material nou i molta il·lusió per fer un salt endavant. Tallers nous, activitats noves, igualment tecnològiques, pensades per a un ampli ventall d'edats i col·lectius diversos. La biblioteca Montserrat Roig és a partir d'ara la nova seu del Telecentre Sant Feliu.

L'Escola de Barbiana es pren com a model per debatre sobre els reptes de l'escola inclusiva

L'Ateneu Santfeliuenc-l'USLA i l'Ajuntament de Sant Feliu organitzen una xerrada al voltant de escola inclusiva, prenent com a referència el llibre "Carta a una mestra".

 

Gerardo Echeita destaca en la conferència inaugural del curs escolar la importància d'avançar cap a una educació inclusiva

L'Auditori del Palau Falguera ha acollit aquest divendres 22 de setembre la conferència inaugural del curs escolar 2017-2018, a càrrec de Gerardo Echeita, professor de la Universitat Autònoma de Madrid.

123456789

Departament d'Educació i Infància
Pl. Lluís Companys, 1
Tel. 93 685 80 02
Adreça electrònica: educacio@santfeliu.cat
Link to ObjectExecute action