Festa de Tardor

21/08/2017 00:48:52

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Fem més nostra la Festa!

Festa de Tardor

Festa de Tardor

Del 7 al 12 d'octubre de 2016

Del 7 al 12 d'octubre de 2016

Contingut de la pàgina

Fem més nostra la Festa!

Jordi San José i Buenaventura, l'alcalde

 

Aquests dies viurem uns dels moments més màgics del nostre calendari festiu. La Festa de Tardor ens farà sortir de nou, prendre els carrers i sentir-nos protagonistes d’un gran esdeveniment.

Com cada any, un ampli programa d’activitats omplirà els espais de la ciutat per al gaudi de tothom: música,esports, cultura, espectacles...  petits i grans viuran una festa que evoluciona i es renova amb un gran esperit constructiu.

 

La Festa és nostra, de tots i de totes, i més de 90 entitats, associacions i colles la fan possible.
Vagi per endavant el meu agraïment.

Novament aquest any celebrem aniversaris d’algunes de les colles: Trabucaires (30), Ceballuts (20) i Petardons i Petardones de Can Calders (15), una mostra indiscutible de la consolidació de la festa, que no només és identitària sinó que atrau cada any més visitants. I permeteu-me que com a casteller faci una menció especial a la meva colla, els Magentes, que celebra 20 anys amb un documental, una exposició i la Trobada Castellera del Baix Llobregat.

Com és tradició, la Festa començarà amb el lliurament del Mocador d’Honor, distinció que fa 15 anys que l’Ajuntament atorga a persones o entitats per la seva dedicació a les festes, i finalitzarà
amb una novetat, la Tronada final de la Festa de Tardor “Apadrina un Tro”, una iniciativa de la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS), a la qual us convido a participar-hi.

Fem més nostra la Festa! i fem-ho amb responsabilitat, civisme i respecte. Sentim-nos orgullosos de la nostra ciutat i de la seva gent. Fem que la nostra Festa sigui cada any millor.

Visca la Festa de Tardor!

Jordi San José
L'alcalde

Jump to ObjectExecute action