Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/07/2018 11:27:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Serveis d'educació i formació

Serveis d'educació i formació

Resultats: de 1 a 10 de 26
Títol
L'Ajuntament ofereix als diferents centres educatius de la ciutat una àmplia i variada relació d'activitats educatives amb l'objectiu de facilitar als alumnes el coneixement del municipi i l'entorn des de diferents àmbits. Els alumnes adquireixen a través de l'experimentació coneixements vinculats a la història o el patrimoni local, el medi ambient, la convivència, l'esport o les noves tecnologies, entre altres. Algunes de les activitats també formen part del Pla Educatiu d'Entorn. Entre les activitats que es duen a terme destaquen les visites de les escoles a l'Ajuntament, al Mercat Municipal o a les indústries del municipi. Entre les propostes de caire cultural, l'Ajuntament organitza la Campanya d'arts escèniques que permet a infants i joves veure espectacles teatrals, de música o altres disciplines artístiques. Els centres educatius també poden fer sortides al CineBaix en el marc del Cicle de cinema i drets humans.
L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu ofereix un ensenyament de qualitat basat en la motivació a través de la pràctica artística. Està oberta a totes les edats i a tots els estils de música i fomenta l'aprenentatge musical de manera creativa. El centre promou la participació de l'alumnat en formacions instrumentals i vocals. Alhora, potencia el vincle dels seus membres amb la vida cultural i festiva de la ciutat
PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera

El centre Yuzz de Sant Feliu s'ha agermanat amb el centre Yuzz de Sant Cugat, dins del  concurs promogut per la Fundación Banesto. Aquest agermanament és un compromís entre dos centres per a relacionar-se d'una forma més intensa amb l'objectiu que s'estableixin sinergies i els seus participants coneguin els projectes que es desenvolupen en els dos centres.

Yuzz Sant Feliu amb Raquel Caballero de Emotuner

És una oportunitat fantàstica per a què els participants generin més conexió entre els projectes de diferents ciutats. A més de videoconferències, la proximitat entre les dues ciutats, Sant Feliu i Sant Cugat, permetrà establir trobades presencials, i una major sinèrgia i poder començar a organitzar activitats en comú, de les quals us mantindrem degudament informats.
 

Agermanament entre el centre Yuzz Sant Feliu i el centre Yuzz Sant Cugat  

Link to ObjectExecute action