El Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2018 16:00:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'opinió

L'opinió

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, i tal com es va acordar en el Consell de Comunicació, es posa a disposició de les vuit formacions polítiques que es presenten a les eleccions un espai al web de l’Ajuntament on puguin expressar la seva opinió i demanar el vot a la ciutadania.

Últimes opinions publicades:

Accedir al canal RSS de L'opinió
03/12/2018 Construïm col·lectivament el Sant Feliu del futur

Tot just hem iniciat la fase d'elaboració de propostes del procés participatiu per definir la superfície que s'alliberarà després del soterrament de les vies. De la mateixa manera que l'arribada del tren va condicionar la vida i el creixement de la nostra ciutat, ara el soterrament ens brinda l'oportunitat de construir col·lectivament el Sant Feliu del futur.

 

03/12/2018 Realizar las ilusiones

Hemos luchado y soñado muchas veces lo que vamos a vivir el próximo año, el "Soterrament", ahora se trata de hacer realidad el que supone nuestra mayor ilusión colectiva.

03/12/2018 Participem-hi

Fa justament deu mesos el Ministeri de Foment explicitava a la sala de plens el seu compromís de tirar endavant el soterrament de les vies del tren. Des d'aquell moment com a formació política, amb clara vocació de govern, teníem el deure de donar una resposta.

03/12/2018 Soterramiento: arranca el Sant Feliu del futuro

Todavía nos podría parecer mentira, pero parece que esta vez va a ser verdad. El Ministerio quema las últimas etapas administrativas y en 2019 comenzarán las obras. Aunque no se creerá hasta que realmente estas empiecen, los compromisos parecen firmes. Y nos debemos felicitar todos por ello.

03/12/2018 Posem una pedra en la ciutat del futur

Els grans canvis, les grans transformacions que ha experiment Sant Feliu de Llobregat en la seva història, han arribat, principalment, seguint el camí que ens marquen les vies del tren. Ja amb la seva arribada l'any 1854, va suposar obrir el municipi a la industrialització i, en conseqüència, a la modernització de la nostra pròpia societat.

03/12/2018 Soterramiento: participación y debate social sobre las propuestas de qué y cómo urbanizar los más de 100.000 m2 de superficie

Para los meses de septiembre-diciembre la Ponencia Unitaria (portavoces de todos los grupos municipales) propone realizar la segunda fase: la participación, el debate social y las propuestas urbanísticas.

03/12/2018 ¡Participemos todos!

En 2015 el Partido Popular se presentó a las elecciones municipales con el firme propósito de seguir trabajando para conseguir el soterrament y con ese objetivo hemos trabajado estos últimos 3 años.

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió