Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2018 15:36:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 210
07/12/2018 Marc Valderrama: "Emprendre és guanyar noves habilitats, però també autonomia i autoconeixement"

Aprofitant l'inici de la nova edició d'Explorer Sant Feliu, parlem amb el Marc Valderrama, jove emprenedor i guanyador de l'anterior edició. El Marc es va presentar a Explorer l'any passat amb el projecte Able, una aplicació per donar autonomia i independència a les persones invidents durant el seu dia a dia. Avui ens explica la seva experiència al programa i a Silicon Valley!

05/12/2018 Patrícia del Hoyo: "L'esperit emprenedor implica un desenvolupament de competències personals i professionals que se't queden a la motxilla del capital humà"

Arrenca l'edició 2019 d'Explorer i des de CO-Innova Sant Feliu es cerquen, com cada any, nous emprenedors i emprenedores joves. Enguany Patrícia Del Hoyo, gestora de projectes d'impacte social, serà la coordinadora del centre Explorer Space Sant Feliu. Parlem amb ella de la seva trajectòria, de l'emprenedoria jove de base tecnològica i en la innovació social.

04/12/2018 El valor de les dades obertes, un repte clau per a l'Ajuntament

Personal tècnic de l'administració i persones emprenedores es van donar cita a Sant Feliu Innova en la sessió 'Vols capacitar-te en el món de les dades obertes?'

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera