Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
21/09/2018 21:42:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 200
21/09/2018 Sant Feliu Maker League: els quatre de grups de treball ja han començat a idear i treballar

Gamificació de les fonts públiques, espai d'oci i cultura, punt de trobada intergeneracional, sistema de captació i distribució compartida de l'aigua de reg... Idees, propostes de valor, punts de partida per començar a treballar dels quatre grups de la Sant Feliu Maker League. Acabada de néixer, la SFML és el concurs de participació ciutadana per donar solucions a dos reptes de ciutat relacionats amb el consum de l'aigua, la sostenibilitat i la innovació social. 

17/09/2018 Arriba a Sant Feliu l'intercanvi de coneixements i experiències sense intercanvi de diners

Ensenyar informàtica a canvi de classes de cuina, compartir els nostres coneixements d'història local a canvi d'aprendre a fer un vídeo per a Youtube. Sense haver de pagar res. Intercanviant temps. Això serà una realitat ben aviat a Sant Feliu. I dimecres 26 de setembre t'informarem de tot a la Torre del Roser, a les 5 de la tarda. No t'ho perdis: a partir d'ara els minuts seran la moneda de canvi. Temps a canvi de temps. T'hi apuntes?

14/09/2018 Arrenquen els cursos de setembre del Punt TIC amb una ocupació gairebé completa

El Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig arrenca el nou curs amb les piles carregades. Amb formacions bàsiques com xarxes socials, ofimàtica inicial, però també tallers innovadors: com fer ulleres de realitat virtual amb cartolina, sistemes d'emmagatzematge de dades... I una ocupació de places gairebé completa. En el cas d'ofimàtica inicial fins i tot s'ha hagut de doblar el grup per atendre la demanda.

123456789