Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2018 16:18:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
plega widget: Ofertes de treball
 • 11.12.2018
  ENGINYERIA INDUSTRIAL

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca enginyer/a que desenvoluparà funcions de disseny i desenvolupament de producte 2D i 3D.

 • 11.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca Administratiu pel seu departament de Back office, realitzarà tasques de suport al departament comercial a nivell nacional i internacional (contestar e-mails, contactar amb agències de transport, etc...).

 • 04.12.2018
  CUINER/A

  URGENT Centre residencial infantil cerca cuiner/a per l'elaboració de menús, comandes, proveïdors, etc,... Imprescindible experiència en cuina de col·lectivitats.

 • 30.11.2018
  SOLDADURA

  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

 • 30.11.2018
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de productes d'electrònica cerca Mosso de magatzem per realitzar les següents tasques: recepció de mercaderia (descàrrega camions), preparació de comandes, control inventari i gestió d'entrades i enviaments. Gestió de transports amb sistema informàtic. Imprescindible disposar de carnet de conduir B i carnet de carretons. Es valorarà disposar d'un nivell mig d'anglès. Incorporació al lloc de treball al gener del 2019.

 • 30.11.2018
  MONITOR/A TRANSPORT ESCOLAR

  Empresa de transport requereix auxiliar de ruta que realitzarà l'acompanyant de menors en autobús per transport escolar. La ruta començarà a Molins. Es requereix experiència en el sector del lleure (menjador escolar, casal d'estiu, ...). Es valora disposar de permís de conduir i cotxe. Incorporació al lloc de treball al gener del 2019.

 • 27.11.2018
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de serveis de neteja cerca encarregat/da d'equip de neteja per realitzar tasques de neteja d'un centre educatiu situat a Sant Feliu de Llobregat. Gestionarà un equip de 16 persones i netejarà. Es requereix experiència en l'àmbit de la neteja i en la gestió d'equips. S'ofereix contracte amb continuïtat.

 • 26.11.2018
  COMERCIAL

  Empresa de fabricació i impressió de plaques de senyalització cerca pel seu departament comercial un comercial. Disposarà d'una cartera de clients i haurà de fer visites a nivell de tota Catalunya. Es requereix vehicle propi, es pagarà quilometratge.

 • 26.11.2018
  MONITOR/A LLEURE

  Centre d'activitats extraescolars requereix instructor/a per grups de nens de 9 mesos a 4 anys (acompanyats pels seus pares). El centre imparteix classes de psicomotricitat, música i art, amb un programa preparat per la marca. Totes les activitats s'imparteixen en anglès. Es requereix formació com a monitor/a de lleure o en l'àmbit d'educació infantil i un nivell d'anglès mig. Es valorarà disponibilitat puntual pels caps de setmana (divendres i dissabtes per la tarda i diumenge mati i tarda per donar suport a les possibles festes d'aniversaris).

 • 26.11.2018
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja d'un gimnàs situat a Sant Feliu. Neteja de sales, miralls, màquines, vestuaris, zones comunes, etc. Torn de cap de setmana, jornada parcial.

 • 23.11.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix titulació acreditativa.

 • 22.11.2018
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari amb facilitat de comunicació amb les persones, proactiu i dinàmic.

 • 21.11.2018
  TÈCNIC/A

  Empresa de distribució de productes de fred industrial (hoteleria) cerca tècnic/a per realitzar les següents tasques: contactes amb clients i proveïdors, resoldre incidències, realització de pressupostos i supervisió de l'equip de treball del servei tècnic.

 • 19.11.2018
  ELECTROMECANICA

  Assistent especialista en manteniment, mecànica industrial, instal·lacions elèctriques, mecanismes i automatismes.

 • 14.11.2018
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa del sector bancari requereix auxiliar administratiu/va per realitzar les següents tasques: formalitzar hipoteques, se li assignaran un conjunt d'oficines amb les que gestionarà les operacions hipotecàries a signar, realització de càlcul de provisions de fons, verificació notes registrals i taxacions, realització d'informes jurídics i atenció a la xarxa d'oficines. Es requereix experiència en sector bancari o jurídic.

 • 09.11.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de distribució de productes químics requereix Administratiu/va Comptable per fer comptabilitat, factures de CiV, impostos,... amb altres empreses filials. Es requereixen els idiomes d'anglès i xinès. S'ofereix contracte de 6 mesos + 6 mesos + possibilitat d'indefinit.

 • 08.11.2018
  CAMBRER/A

  Cafeteria cerca cambrer/a per fer tasques d'atenció clients a la cafeteria. Es requereix informàtica a nivell d'usuari i experiència de 2 anys com a cambrer/a.

 • 30.10.2018
  AUXILIAR DE CUINA

  Restaurant requereix ajudant/a de cuina, per elaboració d'aliments, cuinar plats, neteja d'estris de cuina,...etc.

 • 25.10.2018
  CARNISSER/A

  URGENT Supermercat cerca carnisser/a per fer tasques de preparació i tall de carn, venda i atenció al client, neteja de les eines i espais de treball,...etc. Incorporació immediata.

 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Contact Center cerca teleoperador/a per fer tasques de recepció de trucades per consultes i/o sol·licituds dels clients de l'empresa a qui donen servei. Gestió i actualització de base de dades. Feina amb eines informàtiques i plataforma via web. Només atenció al client, no ventes ni feines comercials. Imprescindible català i castellà a nivell conversa. Molt valorable certificat de discapacitat (no imprescindible).

 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Gestió telefonia de comandes, seguiment de la cartera de clients i captació de nous, concertació de visites de l'equip comercial, gestions administratives. Possibilitat d'ampliar jornada.

 • 18.10.2018
  COMERCIAL

  Oficina d'assegurances cerca assessors de productes d'assegurances i financers, amb objectius de venda i gestió administrativa de la pròpia cartera. Formació a càrrec de l'empresa. Sou+comissions.

 • 16.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Empresa de distribució de productes de jardineria cerca teleoperador/a per fer tasques d'atenció al client, venda de gespa artificial, seguiment de comandes, gestió d'incidències,...etc.

 • 15.10.2018
  TÈCNIC/A DE MANTENIMENT DE PISCINES

  Tècnic/a de manteniment de piscines. Es valoren coneixements d'electricitat i lampisteria. Formació a càrrec de l'empresa. Es requereix carnet de conduir B1.

 • 15.10.2018
  RESPONSABLE COMPRES

  Responsable de compres i vendes, persona encarregada de atendre telefònicament o via e-mail les comandes de clients, tramitar les corresponents entregues, realitzar compres i confecció de pressupostos.

 • 10.10.2018
  MECANIC/A AJUSTADOR

  Oficial de 1a. Mecànic ajustador. Preparador màquines transfer per a la mecanització de peces de llautó. Es valorarà el títol de formació en mecànica industrial.

 • 09.10.2018
  PERRUQUER/A

  Perruqueria requereix oficial 1ª o 2ª de Perruqueria per fer les següents tasques: rentat de caps, eixugats de cabells amb planxa i assecador, aplicació de color (tint, metxes, etc...). S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 01.10.2018
  VIDRIER/A

  Taller de fabricació de productes de vidre i alumini cerca Muntador - Manipulador de vidres per fer tasques de muntatge, manipulat i càrrega de vidres a les fulles d'alumini. Hi ha un període de prova d'una setmana.

 • 21.09.2018
  REPARTIDOR/A

  Fruiteria cerca repartidor per realitzar les següents tasques: repartiment de comandes, reposició de gènere.

 • 20.09.2018
  PERRUQUER/A

  Centre d'estètica i perruqueria cerca oficial/a de perruqueria per realitzar les següents tasques: brushing, tècnica de color, diferents tècniques de tall home, dona i nens, permanent, modelat, queratines, recollits, metxes plata,...etc.

 • 12.09.2018
  TELEOPERADOR/A

  Teleoperador/a, venta telefònica amb base de dades. Curs de formació previ a la incorporació.

 • 12.09.2018
  CAMBRER/A DE PISOS

  Neteja general d'habitacions i espais comuns d'hotel de 3 estrelles situat a Molins de Rei.

 • 06.09.2018
  ASSISTENT DIRECTOR COMERCIAL

  Empresa de distribució de productes d'automoció cerca Assistent del director comercial, per realitzar escandalls, ofertes, relació amb els clients i proveïdors.

 • 06.09.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Vallirana. Es requereix titulació acreditativa.

 • 05.09.2018
  MAGATZEM

  Mosso/a magatzem i envasador/a de producte. Preparació de la logística d'envasat i portar la màquina envasadora. Feina que requereix esforç físic. imprescindible disposar de carnet de carretons i PRL.

 • 05.09.2018
  CONDUCTOR/A CISTERNA

  Conductor/a camió cisterna, per ruta nacional amb pernocta. Carnet de conduir C+E

 • 03.09.2018
  FORNER/A

  Oficial forner/a per elaboració de pa, paneteria i altres productes de forneria.

 • 03.09.2018
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar Administratiu per realitzar tasques administratives genèriques. És necessari disposar de coneixements de comptabilitat i tenir nivell alt d'angles.

 • 03.09.2018
  OPERARI/ÀRIA PREMSA

  Oficial especialista premsa, estampació de peces metàl·liques per deformació en fred. Muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons norma ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada

 • 18.07.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Atenció a les persones usuàries en el suport a la realització de les AVD: higiene, alimentació, activitats lúdiques, medicació, canvis posturals. Seguint el model d'atenció centrat en la persona i basat en la seva història de vida

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

InfoParticipa 2017

El Butlletí

Equipaments de la ciutat