Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/12/2018 02:02:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Eleccions

22/06/2016
Lectures: 1870
33.081 persones podran exercir el dret a vot en les eleccions del 26 de juny

Un total de 33.081 veïns i veïnes de la ciutat podran exercir aquest diumenge 26 de juny el dret a vot en les eleccions generals de l'Estat. A Sant Feliu hi haurà oberts 22 col·legis electorals repartits pels diferents barris que obriran les portes de 9 del matí a 8 de la tarda. Amb motiu del tancament de la Biblioteca Montserrat Roig per les obres de remodelació de l'espai i de l'adequació de la Torre del Roser com a biblioteca provisional, no es podran utilitzar com a col·legis electorals. Així, les persones que en anteriors comicis votaven en aquests dos equipaments hauran de fer-ho a les instal·lacions del Complex Municipal de Piscines, al quals s'accedirà pel carrer de Montserrat. I amb motiu de les obres de la plaça de Rafael Alberti, les persones que votaven al Centre Polivalent Falguera votaran al Palau Falguera (a les sales d'exposicions de la planta baixa). Finalment, a partir d'ara i de forma permanent, les persones que votaven a l'escola Martí i Pol ho faran al Centre Cívic Mas Lluí.

En els comicis es presenten nou candidatures que aspiren a entrar en el govern estatal.

Qualsevol persona que tingui dubtes o problemes durant el dia de les eleccions es podrà adreçar a l'Ajuntament.

Consulta del cens i del col·legi electoral

Durant el mateix diumenge es podrà consultar el cens i el col·legi electoral que es té assignat de manera individual presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o bé per Internet en aquest web.

L'Oficina del Cens Electoral permet la consulta de la mesa y el local electoral corresponent a una determinada adreça.

Alhora, els col·legis electorals es poden localitzar en aquest mapa.

Seguiment dels resultats en temps real

Durant la jornada electoral es podrà fer el seguiment de la participació a Sant Feliu a www.santfeliu.cat/eleccions on hi haurà els enllaços a la pàgina web del Ministeri d'Interior que facilitarà les dades en línia i els resultats provisionals. En concret, les dades de participació s'actualitzaran a les 14 h i a les 18 h. A més, a partir del tancament dels col·legis electorals es podrà seguir l'escrutini dels vots en temps real.

D'altra banda, s'informarà de la participació i del resultat total de l'escrutini a través del web i de les xarxes socials municipals.

El Ministeri d'Interior disposa d'una aplicació per a dispositius mòbils per seguir els resultats de la jornada. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar