Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/12/2018 23:51:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

Bones pràctiques empresarials

Accedir al canal RSS de Bones pràctiques
Voleu coneixer l'experència dels treballadors del Polígon El Pla amb el Biciempresa?

El Biciempresa és una prova pilot que s'ha realitzat al Polígon El Pla de Sant Feliu, amb l'objectiu de promoure l'ús dels mitjans alternatius de transport als polígons. Per aquest motiu s'han facilitat bicicletes elèctriques als treballadors de diferents empreses del Pla. L'AMB, l'Ajuntament i l'AEPLA (associació empresaris dels polígons de Sant Feliu) han col·laborat en la prova, que ha durat 6 mesos.

Mira el Vídeo publicat per l'AMB sobre aquesta experiència!!!

Baix Llobregat Convention Bureau

El Centre Serveis El Pla de Sant Feliu de Llobregat forma part de la xarxa comarcal d'espais idonis per organitzar-hi convencions, congressos i/o esdeveniments d'empresa, fent compatibles treball i oci.

Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

Donem la benvinguda al municipi a un nou projecte d'emprenedoria, una nova proposta de serveis pels ciutadans:  "ARES, SALÓ DE BELLESA" al carrer Josep Maria de Molina núm. 16.

 

Transportes Casquet creix i obre mercats a través de la innovació

Transportes Casquet SL és una empresa de Sant Feliu de Llobregat  fundada l'any 1963 com una empresa de serveis dins de l'àmbit del transport. El passat 30 de novembre al VII Fòrum empresarial celebrat a Sant Joan Desí va exposar la seva experiència fent de la crisi una oportunitat.

Soler i Sauret obté el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit el Distintiu de garantia de qualitat ambientalSoler i Sauret per a la categoria de flotes vehicles, subcategoria de transport col·lectiu. Aquest distintiu és el sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix l'ecoeficiència i la sostenibilitat en la planificació i gestió de la mobilitat dels vehicles de motor i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant la reducció de les emissions de CO2.

Unik

Unik neix de les inquietuds d'un emprenedor amb 10 anys d'experiència en adaptar els espais i els recursos a les necessitats de la societat actual. Té l'objectiu de crear espais confortables i acollidors d'una manera participativa durant la realització de tot el projecte. 

Teresa Muntané Cake Designer

Teresa Muntané "Cake Designer", és el resultat d' il.lusió, creativitat, disseny, sentiment, passió i art d'una emprenedora de 27 anys. Teresa Muntané ha convertit el seu hobby en la seva professió, creant un somni en una "dolça" realitat.

 

Mon x tu

Mon x Tu va néixer quan la Montse, després de més de deu anys treballant per altres persones en el món de la moda, va decidir llançar la seva pròpia marca de bijuteria artesana: mon x tu.

Milanta

Milanta va néixer el 2013, de la mà d'en Joan, que venia del món de la indústria i va decidir reinventar-se emprenent amb un projecte que li venia molt de gust tirar endavant. La seva experiència com a empresari de la indústria el va ajudar a tirar endavant aquest nou projecte: oferir a nens i nenes propostes de joc creatives, imaginatives, sostenibles i de proximitat.

Roses de Llobregat

Roses de Llobregat és un projecte d'emprenedoria i auto-ocupació d'elaboració de cervesa artesana que va néixer l'any 2013, de la mà de Manel Fernández.

L'origen d'aquest projecte és la voluntat creativa del Manel Fernandez, que engega aquest projecte després de participar en cursos d'elaboració de cervesa, informar-se molt i sobretot, practicant, per familiaritzar-se amb ingredients, temperatures i durada dels processos. Tal com diu ell mateix "cal fer cervesa moltes vegades per tal de desenvolupar una bona pràctica que doni com a resultat una cervesa de qualitat".

Peixe Software

Peixe Software és una empresa jove, nascuda al 2007, amb l'objectiu de ser especialista en el desenvolupament i comercialització de solucions sectorials per a empreses que necessiten fer controls de presència dels equips de treball de manera senzilla i fiable. En el seu negoci destaquen un seguit de bones pràctiques que s'estan duent a terme en matèria de responsabilitat social.

Inma Martí "Centre d'Estètica i Benestar"

Estètica Imma Martí es defineix com un centre d'estètica i benestar. Aquesta descripció no és trivial ja que l'enfocament del negoci és oferir un servei d'estètica integral, tenint molta cura que els productes que s'utilitzen no continguin components agressius per a la salut de les persones. Dins del seu sector és un exemple de Bones pràctiques en RSE.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera