Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
18/11/2018 22:32:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Lliurament de diplomes de la formació de Certificats de Professionalitat 2017-2018

El dimecres, 14 de novembre de 2018 va tenir lloc l'acte de cloenda i lliurament de diplomes de 7 accions formatives al Centre Cívic Les Tovalloles

Sant Feliu Market, una cita amb el comerç de la ciutat

El dissabte 24 de novembre, de 16 a 22 h, la plaça de la Vila acollirà la primera edició de Sant Feliu Market, un espai per mostrar l'oferta comercial de la ciutat.

 

Convocatòria de beques de l'AMB per impulsar iniciatives d'emprenedoria amb retorn social

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 19 de novembre de 2018. Se seleccionaran un màxim de 10 projectes amb una dotació mínima de 5.000 euros cadascun.

El Servei Local d'Ocupació (SLO) organitza accions per millorar l'ocupabilitat en col·laboració amb les empreses concessionàries dels serveis de neteja

El passat dijous 8 de novembre des del Servei Local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament es van organitzar diferents activitats en col·laboració amb les empreses concessionaris dels serveis de neteja (FCC i Net expres) per millorar l'ocupabilitat d'un grup de treballadors/res dels plans d'ocupació.

Les diferents accions es van desenvolupar al Centre Can Maginàs, amb l'objectiu de millorar les estratègies de transició al mercat de treball dels participants de dos plans d'ocupació del servei de manteniment, que actualment està portant a terme l'Ajuntament de Sant Feliu.

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2018

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2018 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

123456789