Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/02/2019 12:54:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat se celebra dins del marc de les Festes de Primavera durant el segon cap de setmana del mes de maig. És un gran aparador comercial que omple els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands de diverses activitats econòmiques i socials. Més del 50% dels expositors procedeixen del comerç i de les entitats locals.

Els 38.000 m2 de superfície en què es distribueix la Fira estan oberts a tots els sectors i activitats econòmiques i comercials: serveis a la persona i la llar, alimentació, entitats, associacions, art i artesania, etc.

Artesania i espai d’època

Aplega diverses parades on es venen productes d’artesania amb ambientació de l’època modernista. 

Espai d'actuacions

La plaça de Lluís Companys acull diverses activitats, com concerts, a càrrec de grups locals o actuacions del festival musical Boti+Farra+Sound, entre d'altres.

Mostra d'activitats i folklore tradicional i popular

En el marc de la Mostra se celebren cercaviles de gegantons i capgrossos, correfoc, actuacions de bastoners, castellers, esbarts, etc. També hi ha els estands de les entitats i institucions santfeliuenques.

Firajoc

El parc Nadal es converteix en un espai adreçat als infants on es fan tallers, jocs, activitats d’animació infantil i un ampli ventall de propostes, totes elles gratuïtes.

Encants

Els visitants troben una àmplia gamma de productes com ara roba, complements en pell, bijuteria, material de papereria, joguines, etc. Un petit mercat dels encants ideal per fer una passejada i trobar les millors ofertes.

El Tast. Mostra de vins, caves i gastronomia

Davant del Casal de la Gent Gran i al passeig Bertrand es concentren els estands de productes d'alimentació, cellers i caves on els visitants poden consumir els productes oferts per establiments de la ciutat.

Vols participar en la Fira 2018?


L’Ajuntament també organitza tot un seguit d’activitats culturals i de lleure en el marc de la programació general de les Festes de Primavera.